صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

چهارشنبه ۲۲ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

روحانی با هدف گسترش روابط با اروپا وارد ایتالیا شد

روحانی با هدف گسترش روابط با اروپا وارد ایتالیا شد

رئيس‌جمهور ايران پيش از آغاز سفر خود به ايتاليا گسترش روابط با کشورهاي عضو اتحاديه اروپا را از سياست‌هاي مهم ايران برشمرد و گفت، بايد از فضاي پسابرجام براي رشد و توسعه کشور و اشتغال‌زايي بهره گرفت.
حسن روحاني، رئيس‌جمهور ايران دوشنبه  وارد ايتاليا شد. او بعد از ديدار از ايتاليا راهي فرانسه خواهد شد.
سفر به ايتاليا، واتيکان و فرانسه که قرار بود در پايان نوامبر 2015 صورت بگيرد به دليل حملات تروريستي پاريس لغو شده بود.
اينک اين سفر چهارروزه يک هفته بعد از اجراي برجام و لغو تحريم‌هاي آمريکا و اتحاديه اروپا عليه ايران صورت مي‌گيرد. حسن روحاني پيش از آغاز سفر در ميدان هوايي مهرآباد گفت، هدفش از سفر به ايتاليا و فرانسه استفاده از فضاي پسابرجام براي رشد و توسعه کشور و اشتغال‌زايي است.
به گزارش ايرنا، روحاني گفت، قرار است در سفرش به ايتاليا و فرانسه دو سند مهم مورد بررسي و توافق قرار گيرد. او در عين حال از امضاي اسنادي در بخش‌هاي مختلف اقتصادي خبر داد و گفت: «در خصوص حمل و نقل و نوسازي ناوگان هوايي و نيز ريل لوکوموتيو و موتر اسناد زيادي آماده شده است که در جريان اين سفر مورد مذاکره و تفاهم قرار مي‌گيرد.»
روحاني يادآور شد: «همکاري در بخش‌هاي مختلف صنعتي، دانشگاهي، کشاورزي، گردشگري، تجهيزات پزشکي و محيط زيست از ديگر موضوعاتي است که در جريان اين سفر در مورد آنها مذاکره و تفاهم‌هايي مي‌شود.» (دويچه وله)