صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

چهارشنبه ۲۲ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

مرز ميان آلمان و اتريش بهزودي گشوده ميشود

مرز ميان آلمان و اتريش بهزودي گشوده ميشود

آلمان در صدد است به کنترل مرزهاي خود با اتريش پايان دهد. اين کنترل موقت از سپتمبر 2015 براي جلوگيري از ورود بي‌رويه‌ي پناهجويان اجرايي شده است. دليل اين امر کاهش شمار پناهجويان در روزهاي گذشته اعلام شده است.
توماس دمزير، وزير داخله آلمان اعلام کرد در صورتي که شمار پناهجويان خواهان ورود به آلمان در روزهاي آتي کاهش چشمگيري داشته باشد، کنترل مرزهاي ميان اين کشور و اتريش در روز 12 ماه مي پايان خواهد يافت.
به گزارش وزارت داخله آلمان، در حال حاضر از تعداد بازرسي‌ها کاسته شده و بسياري از ماموران امنيتي به ادارات درون مرز اعزام شده‌اند. دولت ائتلافي آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان، از سپتمبر سال گذشته عبور و مرور آزاد در مرزهاي خود با کشورهاي اتحاديه‌ي اروپا، از جمله اتريش را ممنوع اعلام کرد. اين تصميم که قرار بود روز 13ماه فبروري 2016 لغو شود، در کنفرانسي در اواخر جنوري سال جاري در شهر ماگدبورگ، مرکز ايالت زاکسن آنهالت براي «مدت نامعلومي» تمديد شد. توماس دمزير، در اين رابطه تاکيد کرد که اقدامات يادشده ناقض مفاد پيمان شنگن نيست.
 موافقت‌نامه شنگن ‌‌که به امضاي 28 کشور عضو اتحاديه‌ي اروپا رسيده، عدم کنترل مرزها و امکان مسافرت به کشورهاي عضو بدون الزام کسب رواديد را تضمين مي‌کند. (دويچه وله)