صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

پنجشنبه ۲۳ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

نامه ۷۵ شخصیت آمریکایی: رابطه با ایران را بهبود بخشید

 نامه ۷۵ شخصیت آمریکایی: رابطه با ایران را  بهبود بخشید

بيش از 75 شخصيت سياسي، مدني و نظامي ‌آمريکايي با نوشتن نامه‌ به اوباما خواستار بهبود روابط با ايران شده‌اند. تعدادي از قانونگذاران مجلس نمايندگان آمريکا هم با اشاره به برنامه موشکي ايران تحريم‌هاي جديدي را طلب کرده‌اند.
بيش از 75 شخصيت مختلف آمريکايي در نامه‌اي به باراک اوباما، رئيس‌جمهور آمريکا از توافق اتمي بين ايران و قدرت‌هاي جهان استقبال کرده و از اوباما خواستند تا ايران و ايالات متحده را به يکديگر نزديک‌تر سازد.
به گزارش وب‌سايت پوليتيکو، در آستانه نخستين سالگرد توافق اتمي با ايران در اين نامه که توسط تعدادي از سياستمداران احزاب دمکرات و جمهوري‌خواه، روساي نظامي و دانشگاهيان نوشته شده از ايجاد رابطه‌اي نزديک‌‌تر ميان آمريکا و جمهوري اسلامي حمايت شده است.
اين نامه که توسط گروه «پروژه ايران» نگاشته شده خواستار بهبود روابط ايران و آمريکا همزمان با تلاش براي ممانعت از دستيابي ايران به بمب اتمي شده است.
چند سناتور بازنشسته نيز در زمره امضاکنندگان نامه قرار دارند، از جمله تام دشل، مارک يودال، کارل لوين، برنت جانستون، نانسي کاسباوم و همچنين لي هاميلتون.
جنرال مريل مک‌پيک، رئيس پيشين نيروي هوايي ارتش آمريکا و همچنين لئون کوپر و بارتون ريچر، برندگان جايزه نوبل صلح نيز از جمله امضاکنندگان اين نامه‌اند.در نامه آمده است: «ايالات متحده آمريکا بايد سياستي که به افزايش شانس‌هاي همکاري با ايران مي‌انجامد را افزايش داده و تقابل را به حداقل برساند و بر فعاليت‌هاي ايران در منطقه تأثير بگذارد.» (دويچه وله)