صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

پنجشنبه ۲۳ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

شرکت‌های هواپیمایی‌ مسافران مشمول دستور ترامپ را سوار می‌کنند

شرکت‌های هواپیمایی‌ مسافران مشمول  دستور ترامپ را سوار می‌کنند

اداره گمرک آمريکا گفته است کساني که از هفته گذشته تحت تاثير فرمان مهاجرت دونالد ترامپ، رئيس جمهوراين کشور قرارگرفته و امکان سفر به آمريکا را نداشتند، حال مي‌توانند وارد اين کشور شوند.
اين اقدام پس از آن صورت گرفت که دادگاهي درشهر سياتل واشنگتن موقتا دستور اجرايي آقاي ترامپ را مبني بر ممنوعيت ورود شهروندان هفت کشوربه مدت سه ماه به آمريکا معلق کرد.
اين هفت کشورعبارتند از ايران، عراق، سوريه، يمن، سودان، سومالي و ليبي.
شرکت‌هاي هواپيمايي قطر، ترکيه، فرانسه و لوفت‌هانزا اعلام کرده‌اند که از سرگيري خدمات به مسافراني که از هفته گذشته مشمول فرمان آقاي ترامپ مي شدند را از سرگرفته‌اند.
روز جمعه 3 فبروري قاضي جيمز روبارت عليه ادعاي وکلاي دولت راي داد. وکلاي دولت ادعا کرده بودند که ايالت‌ها جايگاه حقوقي لازم را براي به چالش گرفتن فرمان اجرايي آقاي ترامپ ندارند.
اين حکم درست يک هفته بعد ازامضاي فرمان اجرايي آقاي ترامپ صادر شده است.
در پي صدور اين حکم، کاخ سفيد گفته است که عليه آن حکم درخواست تجديد نظر مي‌دهد.
کاخ سفيد همچنين در بيانيه‌اي فرمان اجرايي دونالد ترامپ را «قانونمند و مناسب» خوانده است.
در بيانيه آمده است:»فرمان اجرايي رئيس جمهور با هدف محافظت از کشور(آمريکا) صورت گرفته و او صلاحيت و مسئوليت قانوني براي حفاظت از مردم آمريکا را دارد.» (بي بي سي)