صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

پنجشنبه ۲۳ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

آمادگی ترامپ برای از سرگیری رقابت تسلیحاتی با روسیه

آمادگی ترامپ برای از سرگیری  رقابت تسلیحاتی با روسیه

رئيس جمهور آمريکا براي نخستين بار پس از ورود به کاخ سفيد درباره زرادخانه‌ي اتمي اين کشور سخن گفت و خواستار گسترش آن شد. او همچنين پيمان منع گسترش زرادخانه اتمي ميان آمريکا و روسيه را «توافقي بد» توصيف کرد.
دونالد ترامپ در يک گفت‌وگوي اختصاصي با خبرگزاري رويترز که متن آن جمعه (6 حوت/ 24 فبروري) در رسانه‌ها منتشر شد ابراز ناخشنودي کرد که آمريکا در زمينه جنگ‌افزارهاي هسته‌اي از ظرفيت‌هاي خود عقب مانده است.
رئيس جمهور ايالات متحده تاکيد کرد که آمريکا همواره بايد قدرت برتر هسته‌اي جهان باشد و اين مسئله حتي در رقابت با کشورهاي دوست و متحد نيز بايد در نظر گرفته شود.
ترامپ مي‌گويد اين که هيچ کشوري سلاح اتمي نداشته باشد «بسيار عالي و يک رويا» است اما تا زماني که اين اتفاق نيفتاده آمريکا در رقابت‌هاي اتمي «کاملا در صدر» قرار خواهد داشت.
او پيشتر و در هفته پاياني سال گذشته ميلادي در يک پيام توئيتري سخنان مشابهي گفته بود که  خلاف سياست‌هاي اتمي همتايان قبلي او از زمان پايان گرفتن جنگ سرد بود. سخنان اخير ترامپ نخستين اظهار نظر رسمي او درباره رقابت‌هاي تسليحاتي پس از ورود به کاخ سفيد محسوب مي‌شود. (دويچه وله)