صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

سه شنبه ۲۸ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

دولت آلمان: رسما از «ائتلاف ضد ایران آمریکا» با خبر نشدیم

دولت آلمان:  رسما از «ائتلاف ضد ایران آمریکا» با خبر نشدیم

وزارت خارجه آلمان می‌گوید تاکنون فقط از طریق رسانه‌ها در جریان طرح تشکیل یک ائتلاف ضد ایرانی قرار گرفته است. وزیر خارجه آمریکا به تازگی از تلاش برای تشکیل ائتلافی علیه ایران با مشارکت کشورهای منطقه، آسیا و اروپا خبر داد.
جانشین سخنگوی وزارت خارجه آلمان با اشاره به گزارش‌های منتشر شده درباره طرح مایک پمپئو برای تشکیل یک ائتلاف فرامنطقه‌ای علیه جمهوری اسلامی اعلام کرد که این کشور تاکنون به طور رسمی در جریان این طرح قرار نگرفته است.
به گزارش خبرگزاری آلمان، کریستوفر بورگر دوشنبه ۲۴ جون (3 سرطان) به خبرنگاران گفته که از طریق رسانه‌ها در جریان این طرح قرار گرفته و وزیر خارجه ایالات متحده تا کنون درخواستی برای پیوستن برلین به این ائتلاف ارائه نکرده است.
پومپئو روز یک‌شنبه در آستانه سفر به عربستان سعودی و امارات متحده عربی از تلاش برای تشکیل یک ائتلاف ضد ایرانی خبر داد که به گفته او نه تنها کشورهای حوزه خلیج فارس بلکه کشورهایی از آسیا و اروپا را هم در بر خواهد گرفت. وزیر خارجه آمریکا جمهوری اسلامی را بزرگ‌ترین پشتیبان ترور در جهان خواند و گفت این کشورها برای عقب راندن ایران اعلام آمادگی کرده‌اند. او از کشورهای آسیایی و اروپایی که آماده همکاری با ائتلاف مورد نظرش هستند نامی نبرده است.
برخی از کشورهای حوزه خلیج فارس، از جمله قطر و عمان با جمهوری اسلامی روابط نسبتا خوبی دارند و در مورد اقدامات جمعی علیه ایران معمولا با خویشتن‌داری عمل می‌کنند.