صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

سه شنبه ۲۸ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

داعش مسئولیت بمب‌گذاری کربلا را برعهده گرفت

داعش مسئولیت بمب‌گذاری کربلا را برعهده گرفت

داعش مسئولیت بمب‌گذاری کربلا را که منجر به کشته شدن ۱۲ نفر و زخمی شدن ۵ تن انجامید برعهده گرفت. مقامات امنیتی عراق گفتند که عامل انفجار را دستگیر کرد‌ه‌اند. در شهر ازمیر ترکیه هم یک عضو تیم اعدام داعش بازداشت شده است.
حادثه انفجار در شهر کربلا روز جمعه ۲۹ سنبله (۲۰ سپتمبر) اتفاق افتاد. در میان کشته‌شدگان زنان و کودکان نیز بودند. مقامات امنیتی عراق روز شنبه ۳۰ سنبله اعلام کردند که عامل انفجار کربلا بازداشت شده است. به گفته این مقامات بمب منفجر شده دست‌ساز بوده و در داخل یک دستگاه بس در ورودی کربلا منفجر شده است.
دولت عراق در اوخر سال ۲۰۱۷ بعد از یک جنگ خونین و ویرانگر رسما پیروزی بر داعش را اعلام کرده بود. با وجود آن گروه داعش بارها حملات خود را علیه نیروهای امنیتی عراق ادامه داده ‌است.
انفجار در کربلا ۱۰ روز پس از حضور صدها هزار شیعه در این شهر مذهبی اتفاق افتاده است.
یک عضو تیم اعدام داعش در ازمیر بازداشت شد
بخشی از اعضای گروه داعش پس از رانده‌شدن از عراق و سوریه پراکنده شدند و به کشورهای مختلف رفته‌اند.
خبرگزاری آناتولی ترکیه روز شنبه ۳۰ سنبله (۲۱ سپتمبر) گزارش داد که یک عضو داعش که در اعدام‌های این گروه تروریستی دست داشته در ولایت ازمیر ترکیه بازداشت شده است.
طبق گزارش آناتولی فرد مظنون بازداشت شده محمد رمضان نام دارد و در عملیات نیروهای امنیتی ترکیه در یک مجتمع لوکس در شهرستان بوجای ازمیر دستگیر و به دادگاه منتقل شده است. بنابه اعلام نیروهای امنیتی، این عضو داعش قصد داشت در میان مهاجران غیرقانونی از یونان به کشورهای اروپا برود.