صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۱ عقرب ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

دسترسی به پیام‌رسان واتس‌اپ بدون نیاز به تلفون همراه امکان‌پذیر می‌شود

دسترسی به پیام‌رسان واتس‌اپ  بدون نیاز به تلفون همراه امکان‌پذیر می‌شود

پیام‌رسان واتس‌اپ، متعلق به فیسبوک، از راه‌اندازی سرویسی آزمایشی با هدف استقلال کاربران خود از تلفون‌های هوشمند خبر داده است.
واتس‌اپ می‌گوید ویژگی جدید به کاربران امکان می‌دهد حتی در صورت تمام شدن شارژ باتری موبایل و یا خاموش شدن آن بتوانند از این پیام‌رسان بر روی دستگاه‌های الکترونیکی دیگر خودشان نظیر کمپیوتر یا لوح‌های کمپیوتر‌ی مانند آیپد استفاده کند.
بدین ترتیب با قابلیت جدید کاربران می‌توانند علاوه بر گوشی تلفون همراه خود، از واتس‌اپ بر روی حداکثر چهار دستگاه الکترونیکی دیگر استفاده کنند.
پیش از این امکان استفاده از واتس‌اپ بر روی کمپیوتر‌های شخصی وجود داشت، با این حال شخص نیاز داشت که تلفون همراهش دائما روشن و متصل به اینترنت باشد و کاربر در صورت خاموش شدن یا تمام شدن باتری گوشی خود دیگر نمی‌توانست از نسخه کمپیوتر‌ی واتس‌اپ استفاده کند.
واتس‌اپ گفته است ساختار جدید نرم‌افزاری این موانع را برطرف می‌کند و برای ارسال یا دریافت پیام نیازی به یک گوشی همیشه روشن و متصل به اینترنت نیست.
این شرکت افزوده است که تدابیر امنیتی واتس‌اپ، همچون ارسال سرتاسری و رمزگذاری‌شده پیام‌ها، همچنان تحت سیستم جدید کار خواهند کرد و در این خصوص جای نگرانی وجود ندارد. پیشتر از سوی کارشناسان نگرانی‌هایی درباره امنیت پیام‌های ارسالی و دریافتی کاربران در صورت اضافه شدن دسترسی آفلاین به اپلیکیشن واتس‌اپ ابراز شده بود. با این حال مدیران فیسبوک اطمینان داده بودند که برای حفظ سطح ایمنی سابق، معماری داخلی واتس‌اپ را تغییر داده‌اند به نحوی که هر یک از پیام‌ها به صورت جداگانه و با استفاده از روشی منحصربه‌فرد رمزنگاری شده و پس از ارسال هرگز در سرورهای این شرکت ذخیره نخواهند شد. به این ترتیب چهار دستگاه الکترونیکی و تلفون هوشمند هر کدام به صورت مستقل می‌توانند به پلتفرم واتس‌اپ متصل شوند.
هنوز زمان دقیقی برای عرضه عمومی ویژگی جدید واتس‌اپ مشخص نشده است.
واتس‌اپ که از زمان راه‌اندازی خود در سال ۲۰۰۹ به یکی از غول‌های دنیای اپلیکیشن‌های پیام‌رسان تبدیل شده است در سال ۲۰۱۴ به قیمت ۱۹ میلیارد دالر توسط فیسبوک خریداری شد.
این اپلیکیشن در حال حاضر بیش از دو میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد.