صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۸ ثور ۱۴۰۳

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

برافزایش برنامه های آموزشی در رسانه ها تاکید شد

برافزایش برنامه های آموزشی در رسانه ها تاکید شد

برنامه هاى آموزشى، در رسانه هاى افغانستان کمرنگ بوده و بايد افزايش داده شود. اين مطلب را اشتراک کننده گان نشست دیروزى، که از سوى راديو دويچه ويلۀ آلمان به مناسبت بررسى برنامه هاى آموزشى در رسانه هاى کشور تدوير يافته بود، بيان نمودند.

روح الله یاسر مسوول هماهنگ کنندۀ برنامه های رادیو دویچه ویله درافغانستان گفت: با آنکه طی ده سال گذشته، رسانه های افغانستان رشد چشمگیری داشته؛ اما این رسانه ها بیشتر برنامه های خبری را تحت پوشش قرار داده و به نشر برنامه های آموزشی، کمتر توجه داشته اند

ياسر، برنامه هاى راديويى را در افغانستان موثرتر عنوان کرد و گفت که بايد بيشتر به نشر برنامه هاى آموزشى بپردازند؛ زيرا تمام مردم در سطح کشور از آن استفاده کرده مى توانند.

به اساس معلومات منبع، رادیو دویچه ویله از سه سال به اینسو، در افغانستان فعالیت داشته و در کنار نشر اخبار؛ برنامه های تعلیمی و آموزشی چون بشنو و بیاموز را به زبان های دری و پشتو، در سراسر کشور نشر می کند.

منبع افزود، برنامۀ بشنو و بیاموز، از طریق رادیوآریانا در کابل و تمام ولایات کشور نيز نشرمی شود.

به گفتۀ وی، برنامۀ بشنو بیاموز در برگیرندۀ مسایل خانواده گی و اجتماعی چون عدم خشونت علیه زنان، حقوق بشر، خودداری از خشونت علیه کودکان و خودداری جوانان از ابتلا به موادمخدر، به شکل ساده و عامیانه برای مردم نشر می شود.

صدیق الله توحیدی مسوول دیده بان رسانه های کشور نيز در نشست دیروزى گفت که برنامه هاى آموزشى رسانه ها در کشور، کمتر است و ايجاب مى کند که بيشتر شود.

وى، دلیل عمدۀ کمرنگ بودن برنامه های تعلیمی و آموزشی در رسانه هاى کشور را، کمبود اشخاص مسلکی در رسانه ها عنوان کرد.

موصوف راديوتلويزيون ملى را در راستاى نشر اين برنامه ها مسوول دانست؛ اما گفت که اين رسانۀ ملی کشور طی ده سال گذشته، کارهایی را که بايد در اين مورد انجام مى داد، انجام نداده است.

دین محمد مبارز راشدی معین نشراتی وزارت اطلاعات و فرهنگ نيز در نشست دیروز، گفت که کمبود بودجه و نبود اشخاص مسلکى، مشکل سر راه نشر برنامه هاى آموزشى مى باشد.

به گفتۀ معین نشراتی وزارت اطلاعات و فرهنگ، در حال حاضر یکصدو پنجاه رادیو، ٥٠ تلویزیون، دوصد نشریۀ چاپی و هشت آژانس خبرى، در کشور فعاليت دارند.