صفحه نخست » افغانستان » کری: آیساف شکایت رییس جمهور افغانستان را ارزیابی می کند
کری: آیساف شکایت رییس جمهور افغانستان را ارزیابی می کند
وزیر امور خارجه ایالات متحده امریکا می گوید، شکایات حامد کرزی رییس جمهور افغانستان در بارهء ولایت میدان وردک توسط آیساف و یا نیروهای بین المللی کمک به امنیت به رهبری ناتو در افغانستان به صورت مناسب ارزیابی خواهد شد.
جان کری در اولین توقف سفرش به 9 کشور شامل کشورهای اروپایی و شرق میانه دیروز وارد لندن شد. او در لندن با مقامات بریتانیا ملاقات های را انجام داد. به دنبال این ملاقات ها جان کری با ویلیم هیگ همتایی بریتانیایی اش در یک نشست خبری اشتراک کرده، روی برخی از مسایل جهانی از جمله سوریه، ایران و افغانستان صحبت نمود.
جان کری در رابط با موضوع خروج نیروهای خاص امریکا از ولایت میدان وردک گفت که با توجه به افغانستان و این ولایت نگرانی های را که حکومت افغانستان ابراز میدارد، درک می کند او گفت، هر شکایت که دارند شاید و باید به طور مناسب مورد ارزیابی قرار گیرد. وزیر خارجه امریکا افزود که این موضوع ارزیابی می شود و شخصاً به آن توجه می کند.
این موضوع مربوط نیروهای آیساف است تا آن را مورد بررسی قرار دهند. من هم به آن توجه می کنم. فکر می کنم که شما می دانید که من در رابطه با افغانستان با حامد کرزی ارتباط نزدیک دارم. فکر می کنم که او در مورد چگونگی مسایل که بعضی اوقات به طور نادرست پیش می روند، یا باید تغییر کنند و یا بهتر انجام یابند، ارزیابی های برحق خود را دارد. ما همین اکنون روی این موضوع کار می کنیم. »
جان کری وزیر خارجه امریکا همچنان گفت که کار با مقامات افغانستان روی موافقتنامه امنیتی دوجانبه و پروسه انتقال مسوولیت های امنیتی، ادامه دارد.
به دنبال تصمیم حکومت افغانستان مبنی بر خروج نیروهای خاص امریکایی در ظرف دوهفته از ولایت میدان وردک، آیساف همچنان گفته است که برای روشن شدن اتهامات علیه این نیروها تحقیق می کند.
سخنگوی نیروهای آیساف در افغانستان تایید کرد که در این اواخر اتهامات زیادی در رابطه به عمل کرد غیر مسلکی نیروهای خاص امریکایی در وردک وارد شده اما گفت، تا حال شواهدی برای اثبات این اتهامات در دست نیست.(رادیوآزادی)
