صفحه نخست » افغانستان » والی غزنی از تمام افغانها خواست تا در بازسازی این ولایت سهم بگیرند
والی غزنی از تمام افغانها خواست تا در بازسازی این ولایت سهم بگیرند
«غزنی در افغانستان و افغانستان در غزنی»، مقامات غزنی تحت همین شعار سفری را به 33 ولایت افغانستان آغاز کرده تا تمام مردم افغانستان در بازسازی این شهر سهم فعال بگیرند.
مقامات ولایت غزنی می گویند: در حالیکه غزنی چند ماه بعد به عنوان مرکز فرهنگی جهان اسلام نامگذاری می شود، اما تا اکنون کار ده ها پروژه که باید اعمار و بازسازی می شد، آغاز نشده است.
موسی خان اکبرزاده والی این ولایت می گوید: یازده وزارت خانهء دولت افغانستان که باید در بازسازی و آماده سازی شهر غزنی الی سال 2013 سهم فعال می گرفتند، تا اکنون کاری را انجام نداده اند.
وی گفت: افتخارات غزنی مربوط به مردم افغانستان است، به همین اساس وی خواست تا به ولایات مختلف سفر نموده تا مردم، تاجران و مقامات ولایات را تشویق به همکاری در قسمت تزئین شهر غزنی نماید:
« سفر من سه هدف دارد، یکی این که یک وحدت ملی ایجاد شود و همه مردم احساس کنند که در این افتخار با ما شریک اند، دوم می خواهم در تمام ولایات یک «لوگو» یا نشان غزنی ساخته شود یک پروژه بزرگ نیست شاید ده هزار دالر بالای این پروژه مصرف شود و از مردم و ولایات می خواهم تا در قسمت تزئین شهر کمک نمایند نه در بخش پروژه ها.»
آقای اکبرزاده می گوید: اکنون وقت اندک به نامگذاری این ولایت به عنوان مرکز فرهنگی جهان اسلام باقی مانده و نمی تواند پروژه های را که وزارت خانه ها ساخته نتوانسته توسط مردم بسازد، به همین اساس از آنها درخواست تزئین را نمودند.
وی از مردم بلخ خواهان همکاری در قسمت ساختن پایه های برق آفتابی گردید.
مقامات ولایت بلخ گفتند، نیمی از بازسازی شهر مزارشریف را تاجران این ولایت انجام داده و به غزنی نیز مساعدت های لازم را خواهند نمود.
عطا محمد نور والی بلخ گفت: مزارشریف نیز در آستانه آمادگی های جشن نوروز قرار دارد و بعد از ختم این جشن در روز نخست ماه حمل کار تزئین و روشن ساختن قسمت های زیاد شهر غزنی را آغاز خواهند نمود:
« خوب است که از طریق سکتور خصوصی و از طریق تاجران با احساس و با درک و با وجدان ما چنین کار که به خیر کشور است، برای زیبایی کشور است، برای افتخارات کشور است و بهتر شدن و بیشتر شدن ارزش های کشور است، سهم بگیریم و کار های را انجام دهیم و ما هم در کنار تاجران خود فعالانه سهم خواهیم داشت.»
والی بلخ همچنان گفت: در مزارشریف یک منار را به نام غزنی اعمار خواهد نمود تا همه بدانند که غزنی از مردم افغانستان است و مربوط به هیچ قوم و گروهی نیست.
قرار است غزنی در هفته آخر ماه حمل سال جدید خورشیدی رسماً از سوی آیسیسکو یا سازمان علمی و فرهنگی کشور های اسلامی به نام پایتخت ثقافت اسلامی نامگذاری شود. (رادیو آزادی)
