صفحه نخست » افغانستان » جوزف اندرسن: امنیت انتخابات افغانستان در اولویت قرار دارد
جوزف اندرسن: امنیت انتخابات افغانستان در اولویت قرار دارد
قوماندان جدید امریکایی در افغانستان اعلام کرده است که او تمرکز اصلی او بر انتخابات آینده ریاست جمهوری و شوراهای ولایتی در افغانستان قرار دارد.
جوزف اندرسن، قوماندان جدید پایگاه مشترک نیروهای بین المللی کمک به امنیت در افغانستان (آیساف) در مراسمی گفت که امنیت انتخابات آینده در افغانستان در اولویت های کاری او قرار دارد.
او روز شنبه در مراسمی جانشین مایک ملی، قوماندان پایگاه آیساف در افغانستان شد.
در آستانه ختم ماموریت رزمی نیروهای خارجی در افغانستان، این آخرین مقرری آیساف در افغانستان بود.
این در حالی است که رییس جمهور کرزی، امضای پیمان امنیتی میان امریکا و افغانستان را به تعویق انداخته، بر اساس این موافقتنامه تعداد کمی از نیروهای امریکایی پس از 2014 در افغانستان باقی خواهد ماند.
همچنان با امضای این پیمان، بحث امضای موافقتنامه دولت افغانستان با ناتو مطرح می شود که بر اساس آن حضور نیروهای ناتو در افغانستان نیز مشخص می شود.
این در حالی است که جوزف دانفورد، قوماندان عمومی نیروهای خارجی در افغانستان خواهان باقی ماندن ده هزار سرباز آمریکایی در این کشور است اما مقام های کاخ سفید می گویند تا پیمان امنیتی امضا نشود این امر امکان ناپذیر است.
جنرال دانفورد که در مراسم روز گذشته حضور داشت گفت که تعهد نیروهای بین الملی نسبت به پیروزی در افغانستان تزلزل ناپذیر است.
او در این مراسم گفته است: بلا تکلیفی پیمان امنیتی میان افغانستان و امریکایی به او کمی وقفه می دهد اما در نهایت این امر یک مساله دراز مدت است.
آقای دانفورد می گوید که در حال حاضر حمایت از انتخابات افغانستان است در فصل تابستان، فصلی که جنگ شدت پیدا می کند مهم تر است و پس از آن بر سر باقی ماندن نیروهای خارجی در افغانستان تصمیم گرفته است.
انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان در شانزده حمل سال آینده برگزار خواهد شد و نگرانی هایی وجود دارد که گروه های مخالف مسلح دولت در این کشور امنیت آن را بر هم بزنند.(بخدی)
