صفحه نخست » افغانستان » لوی درستیز پاکستان: از حکومت وحدت ملی افغانستان حمایت می کنیم
لوی درستیز پاکستان: از حکومت وحدت ملی افغانستان حمایت می کنیم
لوی درستیز پاکستان در سفر به کابل، اعلام کرد که حکومت و اردوی پاکستان از حکومت وحدت ملی در افغانستان حمایت می کند و خواهان توسعه روابط دو جانبه می باشد. دفتر ریاست اجرایی حکومت در خبرنامه ای که به دسترس آژانس خبری پژواک قرار گرفته، گفته است که جنرال راحل شریف این موضوع را بعد از ظهر پنج شنبه در دیدار با عبدالله عبدالله، رییس اجرایی حکومت وحدت ملی بیان کرد.
جنرال شریف دراین دیدار که وزیر دفاع ملی، لوی درستیز اردوی ملی و معاون امنیتی وزارت امورداخله کشور نیز حضور داشت، ضمن تبریک ریاست اجرایی به عبدالله عبدالله، از بازشدن صفحه جدیدی در روابط این دوکشور و همکاری در عرصه های امنیتی و مبارزه با تروریزم خبرداد.
وی ضمن اشاره به عملیات ارتش این کشور علیه طالبان پاکستانی در وزیرستان و مناطق دیگرگفت:" مبارزه علیه تروریزم و افراط گرایی در پاکستان ادامه دارد و تلاش می کنیم منطقه را از وجود این عناصر پاک نماییم و در عین حال نقل و انتقال این عناصر را به سوی افغانستان مهارسازیم."
چگونگی رسیدگی به بیجاشدگان پاکستانی ناشی از این جنگ ها و حضور آنان در افغانستان، نیز مطرح شده و لوی درستیز اردوی پاکستان افزود که این کشور در تلاش است تا بعد از پایان عملیاف بیجا شدگان را دوباره به مناطق شان برگرداند.
راحل شریف گفت:" مردم و ارتش پاکستان خطرات تروریزم و نیاز به مبارزه با دهشت افگنی را درک می کنند و با در نظرداشت تلفات ناشی از حملات تروریستی آمادهء مبارزه با این خطر مشترک هستند و نیروهای ارتش هردوکشور بدون تردید بیشترین تلفات را در این مبارزه متحمل شده اند."
لوی درستیز اردوی پاکستان افزود:" حکومت و ارتش پاکستان از حکومت وحدت ملی حمایت می کنند و امیدوارند این حکومت که از تمام مردم افغانستان نمایندگی می کند با روابط گسترده در سطح منطقه و جهان باعث صلح و استقرار در افغانستان و منطقه گردد."
عبدالله عبدالله، رییس اجرایی حکومت نیز ضمن ابراز همدردی با قربانیان اخیر حمله تروریستی در منطقه واگه پاکستان، خواستار بهبود روابط میان دو کشور در عرصه های مختلف به ویژه همکاری بیشتر میان قوای مسلح هردو کشور و تبادله معلومات استخباراتی شد.
رییس اجرایی افزود:" فرصت تازه ای باتغییرات سیاسی در هردوکشور ایجاد شده است و این مسؤلیت مشترک ماست تا از این فرصت به نفع صلح و استقرار در هردو کشور و منطقه استفاده نماییم."
عبدالله تصریح کرد که حکومت وحدت ملی به روند صلح و مذاکره متعهد است اما با دشمنان کشور مقابله می کند.(پژواک)
