صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۱ عقرب ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

روسیه به افغانستان سلاح‌های جنگی می‌دهد

روسیه به افغانستان سلاح‌های جنگی می‌دهد

ضمیر کابلوف یکی از نماینده‌های ویژه رئیس جمهور روسیه در افغانستان گفته که قرار است روسیه در ماه جنوری سال آینده‌ی میلادی مقداری از اسلحه‌های سبک را به نیروهای پولیس افغانستان ارسال کند. به گفته‌ی وی؛ انتقال این سلاح‌ها از سوی روسیه به افغانستان در عادی سازی وضعیت این کشور کمک خواهد کرد.

نماینده‌ی ویژه رئیس جمهور روسیه گفت: "در حال حاضر نهادهای روسی روی برخی از پیشنهادها از سوی حکومت افغانستان کار می‌کنند."

وی اضافه کرد: "ما برای ارسال ۱۰ هزار سلاح "ای کی ۴۷" از طریق وزارت داخله تصمیم گرفته‌ایم، این بسته قرار است در ماه جنوری سال ۲۰۱۶ میلادی به افغانستان برسد."

آقای کالبوف تصریح کرد: "گفت‌وگوها درباره‌ی انتقال تجهیزات چرخبال‌های روسی به افغانستان ادامه دارد."

وی گفت: "روسیه درحال اجرای یک پالیسی‌ می‌باشد که طی آن می‌خواهد با افغانستان همکاری همه جانبه داشته باشد تا بتواند در برقراری صلح، استقلال، ثبات، عاری بودن از مواد مخدر و خودکفایی افغانستان کمک کند."

این مقام روس تصریح کرد: "ما مصالحه‌ی ملی را در حکومت اسلامی افغانستان حمایت می‌کنیم. ما آماده هستیم تا به این مسایل بگونه‌ی انعطاف پذیر رسیده‌گی کنیم."

هفته‌ی گذشته کابلوف گفته بود که مسکو به آهستگی در حال تغییر موقف خود در برابر طالبان در افغانستان است.

گفته می‌شود که پس از این طالبان برای روسیه دشمن نیستند و از یک نگاه آنها همکاران مسکو شده‌اند.

نماینده‌ی ویژه‌ی رئیس جمهور روسیه بیان داشت: "علاقه‌مندی طالبان در مبارزه با داعش در افغانستان با اهداف روسیه در یک خط قرار دارد."(طلوع نیوز)