صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

دوشنبه ۴ عقرب ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

غورزنگ: اجماع منطقه‌یی در امر مبارزه با تروریزم بوجود آمده‌است

غورزنگ: اجماع منطقه‌یی در امر مبارزه با تروریزم بوجود آمده‌است

شوراي امنيت ملي افغانستان مي‌گويد، اتحاد ضد دهشت افگني از سوي کشورهاي منطقه شکل گرفته و اجماع منطقه‌يي در امر مبارزه با تروريزم و تقويت نيروهاي امنيتي افغان ايجاد شده‌است.
تواب غورزنگ سخنگوي اين شورا روز چهار شنبه به راديو آزادي گفت که اجماع مشترک منطقه‌يي در امر مبارزه با تروريزم بوجود آمده و اکثريت کشورها تعهد کرده‌اند که در اين زمينه عملاً اقدام مي‌کنند.
آقاي غورزنگ مي‌افزايد:
«پاسخ همه کشورهاي منطقه که تا هنوز به آن سفر صورت گرفته مثبت بوده، ديد کشورهاي منطقه در خصوص مبارزه با تروريزم مشخص است، مشخص شدن ديدگاه و تعهد شان، آغاز عملي اجماع منطقه‌يي در اين مبارزه است.»
اين سخنان در حالي مطرح مي‌شود که محمد حنيف اتمر مشاور شوراي امنيت ملي افغانستان صبح روز چهارشنبه بخاطر جلب همکاري‌هاي منطقه‌يي در زمينه مبارزه با تروريزم به دعوت رسمي همتاي تاجکستانياش به دوشنبه پايتخت تاجکستان رفت.
سخنگوي شوراي امنيت ملي افغانستان ميگويد که آقاي اتمر پس از ديدار با مقامات تاجکستاني به قرغزستان نيز سفر ميکند.
در جريان يک هفته اين دومين سفر آقاي اتمر به کشورهاي منطقه است، وي روز يکشنبة هفته روان به دعوت مقامات ايراني به آن کشور سفر کرده بود.
محمد حنيف اتمر پيش از اين به چين، روسيه، هند، آذربايجان و برخي کشورهاي ديگر منطقه سفرهاي داشته و تلاش کرده تا حمايت کشورهاي منطقه را در امر مبارزه با تروريزم بدست آورد و آنان را تشويق به کمکهاي نظامي با نيروهاي امنيتي افغان بکند.
هند بر علاوة ديگر کمکهايش چهار فروند هليکوپتر به نيروهاي هوايي افغان کمک کرده، روسيه نيز ده هزار ميل کلاشينکوف به نظاميان افغان داده و چين نيز بستههاي از کمکهاي نظامياش را چند هفته پيش به اين کشور سپرد.
شوراي امنيت ملي افغانستان ميگويد که سفرهاي آقاي اتمر به ديگر کشورهاي منطقه نيز ادامه مييابد.
در همين حال شماري از آگاهان سياسي هرچند به مؤثريت اجماع منطقهيي در مبارزه با تروريزم خوشبين اند اما تأکيد دارند تا زمانيکه حاميان تروريزم از جمله پاکستان تحت فشار قرار نگيرد مبارزه در اين بخش سالهاي زيادي را در بر خواهد گرفت. (راديو آزادي)