صفحه نخست » افغانستان » موادمخدر، امنيت و حکومتدارى را در کشور با چالش مواجه کرده است
موادمخدر، امنيت و حکومتدارى را در کشور با چالش مواجه کرده است
مسوولان در وزارت مبارزه عليه موادمخدر، ضمن تاکيد بر هماهنگى نهادهاى دولتى و غيردولتى در امر مبارزه با موادمخدر مى گويند که اين پديده، مانند يک ويروس درحال گسترش بوده امنيت، حکومتداری خوب و حاکميت قانون در کشور را با چالش مواجه کرده است.
نشستی تحت عنوان "هماهنگی و ارتقای ظرفيت کارمندان ولايتی"، دیروز بااشتراک مسوولان ولايتى اين وزارت در کابل برگزارگرديد؛ اما مقامات اين وزارت به اشتراک کننده هاى اين نشست اجازه صحبت با رسانه ها راندادند.
سلامت عظيمی وزير مبارزه با مواد مخدر، دیروز در نشست ياد شده گفت که موجوديت مواد مخدر، باعث نگرانی جدی حکومت و شهروندان کشور شده و اين پديده، مانند ويروس در حال گسترش و پخش در کشور است.
وى خطاب به مسوولان ولايتى اين وزارت افزود: "در حال حاضر موجوديت مواد مخدر، منحيث يک چالش جدی فرا راه امنيت، حکومتداری خوب و حاکميت قانون ما قرار دارد؛ اگر جديت تمام وهماهنگی نداشته باشيم، نمی توانيم در عملی کردن برنامه های خويش بخاطر مبارزه با مواد مخدر موفق باشيم."
خانم عظيمى تاييد کرد که باوجود کمکهاى جامعه جهانى، در راستاى مبارزه با موادمخدر تاکنون نتوانسته اند کشت و توليد اين پديده را در کشور کاهش دهند.
وزير مبارزه با مواد مخدر، نقش رؤسای مواد مخدر ولايات را در خصوص آگاهی عامه، معيشت بديل و تنفيذ قانون مهم عنوان کرده گفت در مناطقی که کشت مواد مخدر وجود دارد، رؤسا بايد بخاطر تخريب مزارع کوکنار با واليان، شورای ولايتی، شوراهای انکشافی، شورای زنان، متنفذين قومی و علما، در خصوص تخريب و جلوگيری آن تلاش نمايند.
عظيمی، با بيان اينکه مبارزه عليه مواد مخدر، تنها مسووليت اين وزارت نيست، علاوه کرد که همه نهادهای دولتی، غيردولتی و شهروندان کشور مسووليت دارند که به منظور کاهش و نابود ساختن اين پديدۀ شوم، منحيث يک مشکل ملی مبارزه جدی کنند. (پژواک)
