صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

سه شنبه ۵ عقرب ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

محب: طالبان بدون حمايت پاکستان جنگ کرده نمى توانند

محب: طالبان بدون حمايت پاکستان جنگ کرده نمى توانند

داکتر حمدالله محب سفير افغانستان در واشنگتن مى گويد که طالبان مسلح، بدون حمايت پاکستان جنگ کرده نمى توانند.
محب، اين اظهارات را طى سخنانى در نشست انستيتيوت سياست بين المللى در مورد امنيت افغانستان و منطقه ابراز داشت.
او افزود که حالا در جهان وقت آن رسيده که ارزش حفاظت از بنياد اساسى تمدن ها درک شود و نياز است که فعاليت هاى سازنده در اين راستا بيشتر گردد.
به گفتۀ موصوف، اين نياز به خاطرى حس مي شود که فعلاً نهادهاى بنيادى تمدن ها با تهديد مواجه شده است.
محب، با اشاره به روابط افغانستان- امريکا گفت که کمک هاى دوامدار امريکا، نه تنها براى افغانستان مهم است، بلکه براى مصوونيت ديموکراسى در منطقه و جهان نيز مهم است.
سفير افغانستان در واشنگتن افزوده است که طالبان مسلح، فعلاً ضعيف شده و اگر حمايت پاکستان را با خود نداشته باشند، هيچ توان جنگى ندارند و نه هم در مقابل اردوى افغانستان ايستادگى کرده مى توانند.
محب، همچنان ديروز با تورنجنرال ريچرد کيسر مسوول قوماندانى مشترک انتقال امنيتى افغانستان قوماندان(Afghanistan Combined Security Transition Command ) نشست داشت.
در خبرنامه اى که از سوى سفارت افغانستان به نشر رسيده، آمده است که در اين نشست، روى مشکلات عمومى و پيشرفت هاى سکتور امنيتى افغانستان، صحبت صورت گرفت.
منبع افزوده است که اين جنرال امريکايى، از نيروهاى ملى افغانستان ستايش کرد و اطمينان داد که برنامه هاى آينده را با  نيروهاى ملى افغانستان بويژه نيروهاى هوايى، با هماهنگى کامل پيش مى برند.
محب، از اين قوماندانى خواسته است که به کمک هاى پايدار خود به منظور تقويت نيروى هوايى افغانستان ادامه دهد.‌(پژواک)