صفحه نخست » افغانستان » کمیسیون حقوق بشر: به فرهنگ معافيت بايد پايان داده شود
کمیسیون حقوق بشر: به فرهنگ معافيت بايد پايان داده شود
کميسيون حقوق بشر، ضمن تاکيد بر پايان دادن فرهنگ معافيت در کشور مى گويد که حکومت مسووليت دارد تا قضايای خشونت عليه زنان را جدی پيگيرى نموده و مجرمين را به محاکمه بکشاند.
سيما سمر رييس کميسيون حقوق بشر افغانستان که دیروز در نشست خبرى تحت عنوان "برابرى جنسيتى" در کابل صحبت مى کرد گفت که حکومت، بايد به فرهنگ معافيت و خشونت در برابر زنان نقطۀ پايان بگذارد.
رييس کميسيون حقوق بشرافغانستان، برابری جنسيتى و حمايت از حقوق زنان را وظيفۀ دولت عنوان کرده گفت که نه تنها دولت، همه شهروندان وظيفه دارند که در اين راستا کار کنند و نبايد موجوديت ناامنی و فقر، بهانه ای برای عدم تطبيق قانون باشد.
دلبر نظری وزير امور زنان، که در اين نشست صحبت می کرد گفت که زنان، با چالش های فراوان روبرو هستند؛ به همين دليل وزارت زنان، برابری جنسيتی را در اولويت کار خويش قرار داده است.
وی، مشارکت زنان را در آوردن صلح، ثبات، رشد اقتصادی و ترقی کشور مهم عنوان کرده گفت: "بدون نقش زنان هيچ برنامه ای بجای نمی رسد، بايد سهم زنان در نظر گرفته شود."
عبدالستار مراد وزير اقتصاد، با بيان اينکه کارها و تغييراتی که تاکنون در قبال زنان صورت گرفته، بسنده نيست گفت که بايد در اين خصوص تغييرات بيشتری به وجود بيايد. (پژواک)
