صفحه نخست » افغانستان » انفجار انتحاری در کابل پنج کشته و سه زخمی برجای گذاشت
انفجار انتحاری در کابل پنج کشته و سه زخمی برجای گذاشت
انفجار انتحاری در نزدیکی ارگ ریاست جمهوری پنج کشته و سه زخمی برجای گذاشت .
این انفجار دیروز، ۲۲ حمل، حوالی ساعت چهار عصر، در نزدیکی اداره امور ریاست جمهوری اتفاق افتاد. یک بمبگذار انتحاری که می خواست موتر حامل کارمندان دولتی را هدف قرار دهد، قبل از رسیدن به هدف کمربند انتحاری اش منفجر شد.
بصیر مجاهد سخنگوی قومندانی امنیه کابل به بی بی سی گفته است که این انفجار هنگام رخصتی مامورین دولتی رخ داده و در آن پنج تن کشته و سه تن زخمی شده اند.
پس از این انفجار نیروهای امنیتی محل انفجار را محاصره کردند و راههای منتهی به آن محل را مسدود کردند.
گروه داعش مسئولیت این حمله را به دوش گرفته است.
ماه پیش در نتیجه یک حمله دیگر به بزرگترین شفاخانه نظامی کابل دست کم ۵۰ نفر کشته شدند که مسئولیت آن را نیز گروه داعش به عهده گرفت؛ هرچند مقامات دولت افغانستان طالبان را مسئول آن دانستند .
گروهی که در افغانستان تحت نام داعش فعالیت دارد، به شاخه خراسان این گروه موسوم است که در ۱۰ جنوری ۲۰۱۵ اعلام موجودیت کرد .
این گروه مسئولیت حمله به مراسم عاشورا در زیارت سخی و حمله به مسجد باقرالعلوم را نیز به عهده گرفتند.
براساس گزارشهای نهادهای اطلاعاتی آمریکا گروه داعش در افغانستان بیشتر در ولایتهای ننگرهار و کنر مستقر است .
این نهادها شمار جنگجویان این گروه در افغانستان را حدود ۷۰۰ نفر برآورد کردهاند، اما مقامات افغانستان بدین باورند که داعش در افغانستان حدود ۱۵۰۰ جنگجو دارد .
