صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

سه شنبه ۵ عقرب ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

اولین نمایشگاه بین‌المللی صنعت پلاستیک در افغانستان افتتاح شد

اولین نمایشگاه بین‌المللی صنعت پلاستیک در افغانستان افتتاح شد

اولين نمايشگاه بين‌المللي صنعت پلاستيک زير نام «افغان پلاست» سه شنبه 12 ثور  در کابل افتتاح شد.
اين نمايشگاه به ابتکار يک شرکت خصوصي و اتاق تجارت و صنايع افغانستان از تاريخ 12 الي 15 ثور 1396 در هوتل قصر اورانوس شهر کابل برگزار شده است.
برگزار کنندگان نمايشگاه مي‌گويند هدف از برگزاي اين نمايشگاه، رونق بازار صنايع پلاستيکي افغانستان، آشنايي تاجران و صنعتکاران افغان با محصولات کشورهاي خارجي، ارتقاي ظرفيت صنعتکاران و انتقـال تکنالوژي جديد به افغانستان است.
در اين نمايشگاه 95 شرکت از جمله 38 شرکت از افغانستان، 44 شرکت از ايران، 6 شرکت از پاکستان، 3 شرکت از ترکيه، يک شرکت از هند، 2 شرکت از چين و يک شرکت از تايوان اشتراک کرده‌اند.
توليدات به نمايش گذاشته شده در اين نمايشگاه شامل ماشين آلات و تجهيزات توليدي، مواد اوليه و توليدات پلاستيکي چون کفش، لوله، مخازن، خريطه، لوازم خانه و وسايل دفتر است.
محمد قربان حقجو، معاون وزارت تجارت و صنايع مي‌گويد افغانستان سالانه 300 ميليون دالر را وسايل صنعت پلاستيک وارد مي‌کند که دو سوم آن از ايران وارد مي‌شود که ده درصد تمام واردات افغانستان از ايران را تشکيل مي‌دهد.
او مي‌گويد که در 842 کارخانه ثبت شده در بخش توليدات پلاستيکي در اداره آيسا؛ اداره حمايت از سرمايه‌گذاري در افغانستان، بيش از 120 ميليون دالر سرمايه گذاري شده است که تنها 218 آن فعال هستند.
به گفته وي، ميزان واردات و رقم سرمايه‌گذاري صورت گرفته، نشان مي‌دهد که با توجه به توسعه بازار صنايع پلاستيکي، فرصت خوبي براي جلب سرمايه گذاري در بخش توليدات پلاستيکي در افغانستان وجود دارد.
همچنين مقامات مي‌گويند افغانستان بنابر داشتن نفت خام وافر امکانات خوبي براي توسعه صنعت پلاستيک دارد. در نمايشگاه صنعت پلاستيک، وسايلي ديده مي‌شود که قبلا افغانستان آن را از بيرون وارد مي‌کرد ولي حالا در داخل توليد مي‌شود. (بي بي سي)