صفحه نخست » افغانستان » ارگ برای بررسی حمله دیروز جلسه فوقالعاده امنیتی برگزار کرد
ارگ برای بررسی حمله دیروز جلسه فوقالعاده امنیتی برگزار کرد
پس حمله مرگبار تروريستي ديروز در کابل، ارگ رياست جمهوري اعلان کرده که براي بررسي اين حادثه جلسه فوقالعادهي امنيتي برگزار کرده است.
بر اساس اعلاميهاي که شام ديروز چهارشنبه، 10 جوزا، از سوي دفتر رياست جمهوري منتشر شده، در اين جلسه مسئولين ارشد امنيتي به رئيس جمهور درباره اين حادثه معلومات دادهاند.
در اعلاميه ارگ آمده که رئيس جمهور به تمام مسئولين امنيتي دستور داده تا اين حمله را بصورت همه جانبه بررسي کند. ارگ در اعلاميه خود افزود که رئيس جمهور به مقامات امنيتي دستور داده که جزئيات اين حادثه را با مردم شريک سازد.
بر اساس اين اعلاميه، رئيس جمهور به وزارت شهرسازي و شاروالي کابل دستور داده تا ساحههاي تخريب شده بر اثر انفجار ديروز را بازسازي کند. انفجار صبح ديروز از قدرت تخريب گسترده برخوردار بود و بسياري از دفاتر دولتي، سفارتها، موسسهها، خانههاي نزديک محل حادثه و وسايل نقليه را تخريب کرده و يا آسيب جدي رسانده است.
