صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

سه شنبه ۵ عقرب ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

انفجار در هرات ۹ کشته و ۱۶ زخمی برجای گذاشت

انفجار در هرات ۹ کشته و ۱۶ زخمی برجای گذاشت

مقامات محلي هرات تاييد کرده‌اند که يک انفجار در دروازه شمالي مسجد جامع شهر هرات، 9کشته و 16 زخمي برجاي گذاشته است. به گفته مقامات پوليس هرات، انفجار حدود ساعت سه بعد از ظهر ديروز سه‌شنبه، 16 جوزا، در دروازه شمالي مسجد جامع هرات روي داد.
دفتر مطبوعاتي ولايت هرات در خبرنامه‌اي گفته که اين انفجار در محوطه پارکنيگ مسجد جامع هرات رخ داده و چندين موتور سيکليت و سه چرخه را تخريب کرده است، اما مشخص نيست که بمب در کدام يک از آنها جاسازي شده است. عکس‌هاي که از اين رويداد در شبکه‌هاي اجتماعي نشر شده، نشان مي‌دهد که موتور سيکليت‌هاي زيادي در محل انفجار سوخته‌ و تخريب شده است.
يکي از اعضاي شوراي اخوت اسلامي ولايت هرات به روزنامه« افغانستان ما» گفت که اين شورا در مسجد جامع ولايت هرات براي حمايت از حکومت و نيروهاي امنيتي جلسه‌اي را برگزار کرده بود و هنگامي که اشتراک کنندگان از اين جلسه خارج مي‌شدند، انفجار رخ داد.
او گفت والي هرات نيز در اين جلسه اشتراک داشت، اما او از دروازه جنوبي مسجد جامع خارج شد. شوراي اخوت اسلامي متشکل از علماي شيعه و سني ولايت هرات است.
به گفته اين عضو شوراي اخوت اسلامي، شيخ قنبر فياض عضو اين شورا و عضو شوراي علماي شيعه هرات و کريمي مسئول مدرسه رسول اعظم، از جمله کشته شده‌هاي اين رويداد هستند. او همچنين افزود که شيخ موسي رضايي رئيس شوراي علماي شيعه هرات، در اين رويداد زخمي شده است. دفتر مطبوعاتي ولايت هرات گفته هنوز عاملان اين رويداد مشخص نيست و والي به نيروهاي امنيتي دستور داده است که براي شناسايي و گرفتاري عاملين اين رويداد بسيج شوند.