صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۲ عقرب ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

در حمله هوایی نیروهای آمریکایی ۲۵عضو داعش کشته شدند

در حمله هوایی نیروهای آمریکایی ۲۵عضو داعش کشته شدند گزارش: محمد حسین انصاری

منابع محلی ولایت جوزجان در شمال کشور تایید کرده که هواپیمای بی-۵۲ نیروهای آمریکایی یک قرارگاه گروه موسوم به دولت اسلامی (داعش) را در ولسوالی درزاب این ولایت نابود کرده‌است.
به گزارش بی بی سی، محمد رضاغفوری، سخنگوی والی جوزجان گفت که این حمله روز سه‌شنبه ۱۷ دلو انجام و ۲۵ عضو گروه داعش کشته شده‌اند.
او توضیح داد که علاوه بر شهروندان افغانستان در میان کشته شدگان سه شهروند ازبکستانی و یک چچنی نیز وجود دارند.
آقای غفوری درباره محل دقیق این حمله هوایی گفت که هدف بمباران قریه "سردره" در ولسوالی درزآب بوده که نیروهای داعش آنجا پایگاه ساخته بودند. او گفت در کنار این محل یک زندان نیروهای داعش نیز وجود داشته که یک زندانی با تخریب زندان از محل فرار و خود را به نیروهای امنیتی افغانستان تسلیم کرده‌است.
به گفته سخنگوی والی جوزجان این سومین حمله هوایی نیروهای آمریکایی به محل استقرار نیروهای داعش در ولسوالی درزآب است. او افزود که در این حمله‌های هوایی به غیر نظامیان آسیب نرسیده است.
روز سه شنبه نیروهای آمریکایی در افغانستان اعلام کردند که عملیات‌های هوایی را در افغانستان افزایش داده‌اند. این عملیاتها قبل از جوزجان بیشتر در ولایت شمال‌شرقی بدخشان و ولایت جنوبی هلمند توسط بمب‌افکن‌های بی ۵۲ انجام شده بود.