صفحه نخست » افغانستان » قرارداد 5 میلیون دالری برای جایگزین کردن چراغهای کم مصرف در کابل
قرارداد 5 میلیون دالری برای جایگزین کردن چراغهای کم مصرف در کابل
وزارت انرژی و آب به منظور صرفه جویی در مصرف برق قراردادی با هزینهی 5 میلیون دالر با شرکت کُرس تکنالوژی به امضا رساند.
علی احمد عثمانی، وزیر انرژی و آب روز چهارشنبه 8 حمل هنگام امضا این قرارداد گفت: هدف از این قرارداد ترویج چراغهای کم مصرف LED به منظور بهبود وضعیت برق شهر کابل است.
آقای عثمانی افزود، ما برای استفاده موثر و افزایش بهرهوری از برق، نیاز به بعضی راهکارها داریم یا باید واردات برق را افزایش دهیم که این کار به دلیل پایین بودن ظرفیت لین برق از پلخمری تا کابل مشکلاتی را در پی دارد، راه دوم این است که ما مصرف برق را با استفاده از چراغهای LED در کابل کاهش دهیم.
به گفته مسئولان وزارت انرژی و آب، در حال حاضر این کار میتواند ما را در افزایش بهرهوری برق کمک کند. آقای عثمانی همچنان از شهروندان کشور خواست تا برای کاهش مصرف و کاهش هزینه برق شان از چراغ های LED استفاده کنند.
بر اساس معلومات وزارت انرژی و آب، تطبیق این پروژه، تبدیل چراغهای معمولی ادارات دولتی و چراغهای خیابانی شهر کابل است.
مسئولان برشنا میگویند شهر کابل نیازمند حداقل ۵۰۰ میگاوات برق است که تنها 360 میگاوات برق وجود دارد که ۱۸۰ میگاوات انرژی برق کمبود است. اکنون وزارت انرژی و آب میخواهد با صرفه جویی، مقداری از این کمبودی انرژی برق را جبران کند تا شهر کابل بی برقی کمتری داشته باشد.
