صفحه نخست » افغانستان » بازداشت پنج کارمند شهرداری هرات به اتهام فساد اداری
بازداشت پنج کارمند شهرداری هرات به اتهام فساد اداری
مسئولان محلی هرات میگویند که پنج کارمند بخش عایداتی شهرداری این ولایت به اتهام فساد اداری بازداشت و مورد پیگرد عدلی و قضایی قرار گرفته اند.
گفته شده که آنها به اتهام جعل تعرفه های شهرداری که از موترهای باربری عواید این اداره را جمع آوری میکردند، از دروازه های ورودی شهر هرات توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده اند.
به گزارش آریانانیوز، سید وحید قتالی، شهردار هرات در این مورد گفت که هنوز هم فساد اداری در این اداره وجود دارد و آنها در تلاش ریشه کن کردن این پدیده هستند.
به گفته مقامات محلی هرات، طی یک سال گذشته بیش از دوصد تن کارمندان ادارات دولتی به اتهام فساد و سوء استفاده از صلاحیت های وظیفوی از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شده اند.
جیلانی فرهاد، سخنگوی والی هرات گفت بیشتر این افراد کارمندان ادارات گمرک و شهرداری اند.
از سوی دیگر، شماری از فعالان مدنی این ولایت گفتند بیشتر کارمندان ادارات عایداتی بر اساس روابط و تبانی استخدام شده اند.
به گفته آنها، این مسئله سبب شده تا فساد اداری به گونه گسترده در این ادارات وجود داشته باشد.
