صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۲ عقرب ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

شمار قربانیان حمله انتحاری در غرب کابل به 69 کشته رسید

شمار قربانیان حمله انتحاری در غرب کابل به 69 کشته رسید

مقام‌های پولیس ولایت کابل اعلام کرده‌اند که شمار قربانیان حمله تروریستی در ناحیه ششم شهر کابل (برچی) به 69 کشته و 120 زخمی رسیده است.
نجیب دانش، سخنگوی وزارت امور داخله در توییتر خود نوشته بود که 25 مرد، 22 زن، 8 کودک و 2 مجهول الهویه از کشته شدگان و 50 مرد، 52 زن و 17 کودک نیز زخمی های این حادثه هستند.
بر اساس آماری که روز دوشنبه سوم ثور پولیس کابل منتشر کرده، تعداد کشته ها به 69 و زخمیان به 120 تن افزایش یافته است. به نقل از منابع این نهاد، دو سرباز پولیس نیز در بین کشته شدگان است.
یک حمله کننده انتحاری حوالی ساعت 10 روز یکشنبه در یکی از شعبه‌های مرکز ثبت احوال نفوس در منطقه برچی خود را زمانی منفجر کرد که صدها تن برای گرفتن تذکره و ثبت نام برای شرکت در انتخابات تجمع کرده بودند. همچنین شمار زیادی از کودکان که در حال عبور از نزدیکی محل رویداد بودند، نیز قربانی این حمله تروریستی شده‌اند.
وزارت داخله در پی این حمله تروریستی گفته بود که 57 تن کشته و 119 تن زخمی شده‌اند. آماری که دیروز افزایش یافت.
گروه تروریستی داعش مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.
این گروه تاکنون بر چند محل غیرنظامی حمله انتحاری کرده است که بر اثر آن صدها تن کشته و یا زخمی شده‌اند.
علاوه بر چنین رویدادهایی، این گروه تروریستی تاکنون ده‌ها غیر نظامی را در مسیر راه‌ها دستگیر و کشته است.
در تازه‌ترین رویداد، مقام‌های دولتی در ولایت ننگرهار گفته‌اند که جنگجویان گروه تروریستی داعش سه برادر را در این ولایت سر بریدند.
حمله بر مرکز توزیع تذکره در غرب کابل با واکنش‌های تند شهروندان مواجه شد. آنها مقام‌های امنیتی و حکومت را  به ناکامی در تامین امنیت شهروندان متهم می‌کردند و می‌گفتند که حکومت هشدارها در مورد چنین حملات را جدی نمی‌گیرد.
مقام‌های ریاست عمومی ثبت احوال نفوس کشور نیز گفته اند که آنها نگرانی خود شان را از تامین امنیت این مرکز توزیع تذکره با مقامات امنیتی در میان گذاشته بودند، اما آنها به این نگرانی‌ها توجه نکرده اند.