صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۲ عقرب ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

عبدالله: مجاهدین در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد مستقل خود را دارند

عبدالله: مجاهدین در انتخابات ریاست جمهوری آینده نامزد مستقل خود را دارند

داکتر عبدالله عبدالله رییس اجرایی حکومت وحدت ملی گفته است که حوزه‌ جهاد و مقاومت در انتخابات آینده ریاست جمهوری، نامزد مستقل خود را دارد.
به گزارش جمهور؛ داکتر عبدلله که دیروز شنبه (8 ثور) در مراسم تجلیل از روز پیروزی مجاهدین در ولایت پنجشیر صحبت می‌کرد بیان داشت که مجاهدین در انتخابات آینده ریاست جمهوری هماهنگ‌تر از گذشته حرکت خواهند کرد.
وی بیان داشت:"حوزه‌ جهاد و مقاومت نامزد مستقل خود را در انتخابات ریاست جمهوری با اتفاق و اتحاد می‌داشته باشد و این سنت با وحدت و همدلی ادامه می‌یابد."
رییس اجرایی افزود:"شاید عده‌ای تلاش کنند راه معاونیت در پیش گیرند اما این برای ما مهم نیست و بر اراده و تصمیم ملت و مردم ما تأثیر نمی‌گذارد. مردم ما بعد از اتخاذ تصمیم مشترک و متحدانه برای معرفی نامزد انتخابات ریاست جمهوری راه و مسیر خود را با عزت و اقتدار انتخاب می‌کنند".
دیروز شنبه، در بخش‌های مختلف کشور از روز هشت ثور، سالروزی پیروزی مجاهدین، تجلیل شد. اما موضوعات سیاسی جاری کشور، از عمده‌ترین موضوعاتی بود که سیاست مداران در سخنرانی‌های خود به آن پرداختند.