صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۱ عقرب ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

دولت کنترل ولسوالی تاله و برفک را از طالبان پس گرفت

 دولت کنترل ولسوالی تاله و برفک را از طالبان پس گرفت

وزارت دفاع اعلام کرده که نیروهای امنیتی کنترل ولسوالی تاله و برفک ولایت بغلان را به دست گرفته است.
ولسوالی تاله و برفک در ولایت شمالی بغلان حدود ده روز پیش سقوط کرد و طالبان کنترل آن را پس از سه روز محاصره، به دست گرفتند.
به گزارش بی بی سی، محمد رادمنش، معاون سخنگوی وزارت دفاع می‌گوید یک روز پس از سقوط این ولسوالی، نیروهای امنیتی این ولسوالی را محاصره کردند.
به گفته او، عملیات پس گیری کنترل این ولسوالی به دلیل مین گذاری جاده‌ها، تخریب شدن پل‌ها و آمادگی نیروهای امنیتی روز پنجشنبه آغاز شد و پنجشنبه شب جنگجویان طالبان از این ولسوالی فرار کردند.
آقای رادمنش می‌گوید در روزهای گذشته دست‌کم ۴۳ جنگجوی طالبان در این ولسوالی کشته و ۲۰ نفرشان زخمی شدند.
وزارت دفاع می‌گوید که اکنون عملیات پاکسازی جاده‌های ارتباطی به ولسوالی تاله و برفک از مین ادامه دارد.
اهالی محلی نیز فرار طالبان از ولسوالی تاله و برفک را تایید می‌کنند اما می‌گویند هنوز نیروهای امنیتی به مرکز ولسوالی نرسیدند.
شاهدان عینی می‌گویند طالبان افزون بر مین گذاری جاده‌ها و تخریب پل‌ها، ساختمان ولسوالی را نیز کاملا از بین بردند.
طالبان تاکنون در مورد چیزی نگفته است.
تاله و برفک در مسیر جاده بغلان و ولایت مرکزی بامیان قرار دارد.
ولایت بغلان در سال‌های اخیر شاهد درگیری‌های زیادی میان نیروهای افغان و گروه طالبان بوده است. طالبان چندین بار کنترل ولسوالی‌ها و محلات مختلف این ولایت از جمله همین ولسوالی را در دست گرفته‌اند.