صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۱ عقرب ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

جنگ افغانستان به شرکت‌های خصوصی سپرده نمی‌شود

جنگ افغانستان به شرکت‌های خصوصی سپرده نمی‌شود

جیمز متیس، وزیر دفاع ایالات متحده امریکا، گزارش‌ها مبنی بر سپردن جنگ افغانستان به شرکت‌های خصوصی امنیتی را رد کرد.
آقای متیس، دیروز در واشنگتن به خبرنگران گفت که کشورش هیچگاه جنگ خود را در افغانستان در اختیار شرکت های خصوصی امنیتی قرار نخواهد داد.
وی افزود که شرکت های خصوصی، در جنگ افغانستان به نفع ما نیست و امریکا در مورد این موضوع نیاز به بحث ندارد.
وزیر دفاع امریکا همچنان گفت که امریکا نظامیان ملی خود را وارد افغانستان کرده، پس لازم نیست که جنگ در این کشوررا به شرکت های خصوصی امنیتی بسپارد.
در روزهای اخیر رسانه‌های امریکایی گزارش‌ دادند که امریکا تصمیم دارد که جنگ افغانستان را به شرکت خصوصی امنیتی "بلک واتر" واگذار کند. اریک پرینس، مسئول این شرکت، سال گذشته به ایالات متحده پیشنهاد داده که مسئولیت جنگ افغانستان را به نیروهای نظامی این شرکت خصوصی، واگذار کند.
اما مقامات امریکایی همواره تأکید کرده‌اند که جنگ افغانستان را به این شرکت واگذار نمی‌کنند. دولت افغانستان نیز این موضوع را رد کرده است.