صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۱ عقرب ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

آمـریکا ۳۰۰ میلیون دالر از کمک نظامی به پاکستان را قطع کرد

آمـریکا  ۳۰۰ میلیون دالر از کمک نظامی به پاکستان را قطع کرد

پنتاگون، وزارت دفاع آمریکا اعلام کرده ۳۰۰ میلیون دالر از کمک‌های نظامی به ارتش پاکستان را قطع کرده و بنا دارد این پول را در جای دیگری که "ضرورت بیشتری" دارد هزینه کند. علت این تصمیم نارضایتی واشنگتن از مبارزه پاکستان با "گروه‌های تروریستی" عنوان شده است.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا پیش‌تر و در پیام سال نو میلادی خود پاکستان را به اهمال و فریب دادن آمریکا متهم کرده بود و گفته بود اسلام آباد میلیاردها دالر کمک دریافت می‌کند اما به درخواست‌های آمریکا توجهی ندارد.
به گزارش بی بی سی، دگروال کن فالکنر، سخنگوی پنتاگون ضمن اعلام این خبر گفت ارتش آمریکا تصمیم گرفته این ۳۰۰ میلیون دالر را در جایی که "الویت‌های ضروری" وجود دارد هزینه کند.
این تصمیم که باید برای تصویب نهایی به کنگره آمریکا برود در ادامه آن چیزی است که از ماه جنوری وزارت خارجه آمریکا اعلام کرده و گفته بود پاکستان در مبارزه با شبکه‌های تروریستی مستقر در داخل خاک این کشور ناکام مانده است؛ از جمله، مبارزه با شبکه حقانی و طالبان افغانستان.
دگروال فالکنر گفته قطع این کمک به اسلام آباد فشار خواهد آورد که "گروه‌های تروریستی را بدون تبعیض" هدف قرار دهد.
قطع ۳۰۰ میلیون دالری کمک نظامی به پاکستان تنها چند روز پیش از سفر آتی مایک پومپئو، وزیرخارجه آمریکا صورت گرفته که قرار است به زودی با عمران خان، نخست‌وزیر جدید پاکستان در اسلام آباد دیدار کند.
دولت آمریکا ماه جنوری هم اعلام کرده بود که تقریبا تمامی کمک‌های خود به دستگاه اطلاعاتی پاکستان را متوقف می‌کند.
آمریکا و متحدانش به همراه افغانستان مدت‌هاست که پاکستان را به فراهم کردن مامن برای شبکه‌های تروریستی متهم می‌کنند و می‌گویند این گروه‌ها با استقرار در خاک پاکستان حملات برون مرزی خود از جمله در افغانستان را تدارک می‌بینند. اتهامی که پاکستان بارها رد کرده است.