صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

پنجشنبه ۳۰ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

علمای پاکستان میان حکومت افغانستان و گروه طالبان میانجی‌گری می‌کند

 علمای پاکستان میان حکومت افغانستان و گروه طالبان میانجی‌گری می‌کند

شورای عالی صلح کشور می‌گوید که علمای پاکستانی وعده سپرده‌اند که برای تسریع روند صلح افغانستان، میان حکومت افغانستان و گروه طالبان میانجی‌گری و وساطت خواهند کرد.
یک هیأت از علمای افغانستان به روز جمعه (6 میزان) به دعوت علما و دولت پاکستان عازم اسلام آباد شدند.
به گزارش جمهور، شورای عالی صلح می‌گوید که این هیأت در جریان سفر خویش به اسلام آباد برعلاوه دیدار و بحث با علمای کرام پاکستان، با تعداد رهبران مذهبی و سیاسی آن کشور روی همصدا شدن علمای دینی در حمایت از پروسه صلح افغانستان گفتگو نمودند.
در اعلامیه شورای عالی صلح آمده که جانب پاکستانی از اجماع ایجاد شده علمای کرام برای صلح افغانستان و از کارکردهای علمای افغانستان و شورای عالی صلح در این راستا، تشکری نمود. آنها به هیئت علمای افغان وعده سپردند تا برای تسریع بخشیدن پروسه صلح همکاری و وساطت نمایند.
اعلامیه افزوده، علمای پاکستان همچنان به هیأت علمای افغانستان اعلان کردند که هرچه عاجل با هم مشورت کرده و برای وساطت با تحریک طالبان نیز موضوعات را شریک میسازند.
براساس معلومات منبع؛‌ برعلاوه، مولانا سمیع الحق رئیس جماعت علمای اسلام پاکستان در دیدار با هیأت علمای افغانستان نیز وعده سپرد تا در پروسه صلح با شورای سرتاسری علمای افغانستان و شورای عالی صلح همکاری نماید. وی علاوه نمود که بخاطر آوردن صلح در افغانستان از هیچ نوع سعی و تلاش دریغ نخواهد کرد. شورای عالی صلح و شورای سرتاسری علمای افغانستان از اعلان آمادگی علمای دینی و رهبران مذهبی پاکستان بخاطر اعلان حمایت، همکاری و وساطت آنها از پروسه صلح جهت آغاز مذاکرات بین حکومت افغانستان و تحریک طالبان قدردانی کرده و ابراز امیدواری نموده تا این گام‌ها، سبب تقویت همکاری‌های مشترک میان عالمان کرام هر دو کشور برای ختم جنگ و آغاز صلح و ثبات در افغانستان گردد.