صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

پنجشنبه ۶ ثور ۱۴۰۳

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

رئیس جمهور: برای ملا امامان مساجد صنف‌های آموزشی کمپیوتر برگزار می‌شود

رئیس جمهور:  برای ملا امامان مساجد صنف‌های آموزشی کمپیوتر برگزار می‌شود

رییس جمهور غنی میگوید جهت گسترش جهانبینی علمای دین برای ملا امامان مساجد صنفهای آموزشی کمپیوتر برگزار میشود.
محمداشرف غنی، رییس جمهور کشور، دیروز (سهشنبه، 29 عقرب) در مراسم گرامیداشت از سالرزو میلاد پیامبر اسلام(حضرت محمد ص) در ارگ ریاست جمهوری به وزارت حج و اوقاف دستور داد تا ریاستهای حج و اوقاف را در ولایتها مؤظف کند که برای ملا امامان مساجد صنفهای آموزش کمپیوتر برگزار کنند تا آنان از حال و احوال جهان آگاه شوند.
رئیس جمهور غنی در این برنامه تاکید کرد که در جامعه خود باید با استفاده از سیرت پیامبر اسلام، فرهنگ صلح را تقویت و فرهنگ جنگ را از بین ببریم تا برای جوانان و نسل آینده زمینه زندگی بدون جنگ را فراهم سازیم. وی افزود که پیامبر اسلام در روزهای سخت و دشوار ناگزیر گردید تا دست به اسلحه ببرد و در برابر نیروهای مهاجم با شهامت و صلابت بجنگد، اما هیچ تمایلی به تداوم دشمنی و خصومت نداشت.
در همین حال، آقای غنی جنگ جاری در کشور را ناشی از عدم تعهد سراسری مردم نسبت به تعالیم اساسی و حیاتبخش دانسته گفت که جنگ و نزاع هنوزدر کشور ما جریان دارد، زنان و کودکان این جامعه با انواع ترسها و نگرانیها روبهرو هستند و اگر در برابر پیشرفت و ترقی جامعه ما هنوز موانع فراوانی وجود دارد، خشونت و ناامنی از مردم ما قربانی میگیرد و این همه نشانه آن است که ما تعهد خود را نسبت به تعالیم حیاتبخش پیامبر اسلام به جا نکردهایم. رئیس جمهور در سخنرانی ‎‌اش از سیستم آموزشی امروزی انتقاد کرد و گفت که «روشهای آموزشی باید مورد بازنگری قرار گیرد؛ زیرا نظام آموزشی که نتواند به خوشبختی مردم کمک کند و نتواند جامعه را به موفقیت برساند هیچ ارزشی ندارد. بنابراین ضرورت است تا در مکاتب، مدارس و دانشگاههای کشور این پرسش مطرح شود که در راستای بهبود وضعیت زندگی بشر، سهم ما به چه اندازه است و ما در تولید علم و معرفت در جهان چه نقشی داریم، در آبادی وطن و رفاه مردم خویش چه تلاشهایی را انجام دادهایم و برای ترقی وطن چه چیزهایی نیاز است.» همچنین، رئیس جمهور غنی تولد پیامبر اسلام را زمینهساز برچیده شدن بساط شقاق و چنددستهگی و پهن شدن دسترخوان اخوت و کمک به رشد علم، فرهنگ و تمدن اسلامی خواند و تأکید کرد که پیامبر گرامی اسلام حتا در مقابل سرسختترین دشمنانش احساس مسئولیت میکرد و بر این باور بود که شکوفایی جامعه اسلامی با ادامه جنگ میسر نیست؛ بلکه با زندگی مسالمتآمیز امکانپذیر میشود و این همان درسی بود که مسلمانان در طول تاریخ از پیامبر شان آموختهاند.
این در حالی است که پیش از این نیز آقای غنی از ضرورت ایجاد تغییرات در مواد و نظام آموزشی مکاتب و دانشگاههای کشور سخن گفته بود و بارها تاکید کرده بود که قرار است جهت بهبود نظام آموزشی و ارتقای کیفیت سواد، تمامی مکاتب با انترنت وصل خواهد شد.