صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

چهارشنبه ۲۹ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

کمک 13 میلیون دالری جاپان به آسیب دیدگان خشکسالی رسید

کمک 13 میلیون دالری جاپان به آسیب دیدگان خشکسالی رسید

برنامه غذایی جهان اعلام کرده است که کشور جاپان 13 میلیون دالر برای رساندن مواد غذایی به آسیب دیدگان خشکسالی کمک کرده بود که این کمک انجام شده است.
در خبرنامه‌ای که برنامه غذایی جهان روز چهارشنبه اول حوت به رسانه‌ها فرستاده، آمده است که این کمک در اواخر سال 2018 میلادی داده شده بود و تا اواسط سال جاری ادامه داشت.
رئیس برنامه غذایی جهان در افغانستان ضمن اظهار امتنان از کمک‌های جاپان، گفته که: "این کمک‌ها زمانی در دسترس ما قرار گرفت که حالت اضطراری در سطح بالایی قرار داشت، کمک کشور جاپان برای ما اجازه داد تا به نیازمندی‌های مردم آسیب دیده از خشکسالی به شکل مؤثر پاسخگو باشیم. حکومت جاپان به طور دوامدار همکار نیرومند و قابل اعتماد برای WFP بوده است."
برنامه غذایی جهان، این کمک را برای مردم 22 ولایت که متاثر از خشکسالی شده بودند، توزیع کرده است. مواد غذایی کمک شده شامل دال‌نخود، روغن غنی شده و نمک آیودین‌دار می‌شد.
این نهاد همچنین در خبرنامه‌اش نوشته است که بخشی از این کمک‌ها به منظور بالا بردن مقاومت جوامع در مناطق آسیب دیده از خشکسالی بر پروژه‌های زراعتی به مصرف رسیده است.
کیچی هارا، شارژدافیر/کاردار جاپان در افغانستان نیز گفت: سال گذشته کمبود شدید مواد غذایی، افغانستان را تحت تاثیر قرار داده بود و این امر باعث شد که جاپان تصمیم به مقابله با خسارات ناشی از خشکسالی در این کشور بگیرد.
آقای هارا افزود که ما امیدوار هستیم که این کمک اساسی باشد برای مردم آسیب دیده تا بر مشکلات نائل آمده و برای خود زندگی بسازند.
برنامه غذایی جهان در نظر دارد که در سال 2019 میلادی نیز به افرادی که از خشکسالی متاثر شده‌اند؛ کمک کند.این نهاد می‌گوید که تا کنون 56 هزار تن انواع مواد غذایی به ارزش 4 میلیون دالر برای مردم توزیع شده است.
گفتنی است که در مراسمی که به مناسبت این کمک برگزار شده بود، کیچی هارا، شارژدافیر حکومت جاپان در افغانستان، محمد قسیم حیدری، معیین اداره مبارزه با حوادث و زلاتن میلیسیچ رئیس برنامه غذایی جهان در افغانستان اشتراک داشتند.