صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

دوشنبه ۵ اسد ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

فرمانده جدید فرماندهی مرکزی ارتش امریکا: به آموزش، تمویل و تجهیز نیروهای امنیتی افغانستان بیشتر تمرکز می‌کنیم

فرمانده جدید فرماندهی مرکزی ارتش امریکا:  به آموزش، تمویل و تجهیز نیروهای امنیتی افغانستان بیشتر تمرکز می‌کنیم

جنرال مک کینزی، فرمانده جدید فرماندهی مرکزی ارتش امریکا در دیدار با محمد اشرف  غنی، رئیس جمهور کشور، گفته است که امریکا تلاش میکند که تمرکز روی آموزش، تمویل و تجهیز نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان بیشتر شود.
بر اساس اعلامیه ارگ ریاست جمهوری، رئیس جمهور غنی دیروز (شنبه، 17 حمل) با فرمانده جدید فرماندهی مرکزی ارتش امریکا در ارگ ریاست جمهوری دیدار و گفتگو کرده است.
ارگ ریاست جمهوری گفته است که در این دیدار هردو جانب در مورد مبارزه مشترک با تروریزم، مسایل منطقوی و تمویل و تجهیز نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان بحث و تبادل نظر کردند.
رئیس جمهور غنی از همکاری ایالات متحده امریکا با افغانستان در بخشهای مختلف، قدردانی کرده است و برای آقای مک کینزی نیز در ماموریت جدیدش، آرزوی موفقیت کرده است.
جنرال مک کینزی در این دیدار گفته است که ایالات متحده امریکا همکار استراتژیک حکومت افغانستان است و این کشور تلاش میکند که در راستای آموزش، تمویل و تجهیز نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان، تمرکز بیشتر صورت گیرد.
جنرال مک کینزی در 28 ماه مارچ به عنوان فرمانده جدید فرماندهی مرکزی ارتش امریکا مقرر شد. او جانشین جنرال ووتل شد.
جنرال مک کینزی پیش از این ریاست ستاد مشترک ارتش امریکا را به عهده داشت و چندین بار به افغانستان سفر کرده است.