صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

سه شنبه ۲۸ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

طالبان با همکاری کوچی‌ها به منطقه کجاب ولسوالی بهسود حمله کردند

 طالبان با همکاری کوچی‌ها به منطقه کجاب ولسوالی بهسود  حمله کردند

مردم منطقه کجاب ولسوالی حصه دوم بهسود ولایت میدان وردک می‌گویند که گروه طالبان با همکاری کوچی‌ها بر پوسته‌های نیروهای خیزش مردمی حمله کرده‌اند.
اعضای شورای ولایتی میدان وردک نیز با تایید این خبر می‌گویند که حوالی ساعت یازده شب شنبه، 21 ثور گروه طالبان با همکاری کوچی‌ها بر پوسته‌های نیروهای خیزش مردمی در منطقه کجاب ولسوالی حصه دوم بهسود حمله گسترده‌ای را انجام دادند.
حسین علی بلیغ، عضو شورای ولایتی میدان وردک گفت: تعداد نیروهای گروه طالبان که شب گذشته حمله را آغاز کردند، به 150 تن می‌رسید و درگیری‌های پراکنده تا ساعت دو روز یکشنبه 22 ثور ادامه داشت.
به گفته او، وضعیت در کجاب بهسود وخیم است و هیچ نیروی حکومتی در منطقه وجود ندارد. ولسوالی‌های حصه اول و دوم نیز نیروی کافی برای مقابله ندارند و تنها نیروهای خیزش مردمی مقاومت می‌کنند.
این عضو شورای ولایتی میدان وردک همچنین افزود، تاهنوز هیچ کمکی از طرف حکومت برای سرکوب حمله طالبان صورت نگرفته و اگر وضعیت به همین منوال ادامه پیدا کند، ولسوالی‌های بهسود به دست گروه طالبان و کوچی‌ها سقوط خواهد کرد.
بلیغ تاکید می‌کند که طالبان از پوسته‌ها خبری نداشتند، بلکه چون کوچی‌ها منطقه را بلد بودند، نیروهای نظامی طالبان را راهنمایی کردند. وی افزود: این حمله تلفاتی نیز در پی داشته، اما رقم دقیق آن تا هنوز معلوم نیست.
این نخستین بار نیست که مردم ولسوالی‌های بهسود مورد حملات گروه طالبان و کوچی‌ها قرار می‌گیرند، بلکه حملات متعدد به مردم این منطقه در طول سال‌های گذشته، همواره تلفات و خسارات زیادی برجای گذاشته است.