صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

پنجشنبه ۲۷ قوس ۱۴۰۴

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

پولیس کابل در بیست روز اخیر 70 نفر را به اتهام جرایم جنایی بازداشت کرده است

پولیس کابل در بیست روز اخیر 70 نفر را به اتهام جرایم جنایی بازداشت کرده است

وزارت امور داخله اعلام کرده که پوليس کابل در بيست روز اخير، 70 نفر را به اتهام جرايم جنايي در کابل، پايتخت، بازداشت کرده است.
بر اساس اعلاميهاي که اين وزارت ديروز (شنبه، 14 جدي) منتشر کرده، اين افراد به اتهام جرايم «گوناگون، به ويژه قتل و دزدي موتر» بازداشت شدهاند.
وزارت داخله گفته که پوليس اين افراد را از بخشهاي مختلف شهر و ولسواليهاي کابل در چندين عمليات «اپراتيفي» بازداشت کرده است.
اين وزارت افزوده که در اين عملياتها، سه «مجرم متکرر» در درگيري با نيروهاي پوليس در شهر کابل کشته شدهاند. « مجرم متکرر به افرادي گفته ميشود که چندين بار دست به ارتکاب جرم زده است.
وزارت امور داخله در اعلاميه خود گفته است که از نزد اين افراد 25 ميل سلاح، 5 قبضه برچه و 6 عراده موتر دزدي شده، به دست پوليس افتاده است.
در پي شکايات متعدد شهروندان از سرقتهاي مسلحانه در شهر کابل و ناامني روز افزون در بخشهاي مختلف شهر، وزارت امور داخله اعلام کرد که پوليس کابل براي بازداشت مجرمان، اقدامات جدي را روي دست ميگيرد.
اين وزارت چندي قبل اعلام کرد که مجرمان و افرادي که به آزار و اذيت شهروندان ميپردازند را پس از بازداشت، بايومتريک ميکنند.
با وجودي که وزارت داخله و پوليس کابل از بازداشت شمار زيادي از مجرمان در شهر کابل خبر ميدهند، اما شهروندان همه روز در شبکههاي اجتماعي از رهگيري و سرقتهاي مسلحانه در کوچهها و پسکوچههاي پايتخت، شکايت ميکنند.
شماري از شهروندان ميگويند که بعد از غروب آفتاب، مردم نميتوانند در کوچههاي کابل با آرامش خاطر تردد کنند و سارقان مسلح و افراد ولگرد، آرامش آنها را گرفته است.
دزدي مبايل، موتر، چاقوزني و لت و کوب، از عمدهترين مواردي است که شهروندان کابل گزارش ميدهند و مقامات امنيتي را در تأمين امنيت شهروندان پايتخت، ناکام ميخوانند.