صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

یکشنبه ۶ ثور ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

شرکت هوایی باختر به زودی پروازهای خود را آغاز می‌کند

شرکت هوایی باختر به زودی پروازهای خود را آغاز می‌کند

افغانستان‌ما: اداره هوانوردی ملکی کشور اعلام کرده که شرکت هوایی باختر به زودی پروازهای خود به ولایات را آغاز می‌کند .
این اداره دیروز (جمعه، ۲۹ حمل) با نشر اعلامیه‌ای گفته که به منظور وصل کردن ولایات کشور، پروازهای این شرکت به میدان‌های هوایی کوچک آغاز می‌شود .
در اعلامیه اداره هوانوردی ملکی آمده که هدف از احیای مجدد شرکت هوایی باختر " تاسیس یک شرکت معیاری دولتی است که در عرضه خدمات ترانسپورت هوایی بین ولایات و نقاط دور دست کشور سهم گرفته و سهولت های لازم ترانسپورتی را برای مردم کشور فراهم سازد ."
شرکت هوایی باختر در سال ۱۳۴۵ خورشیدی در کابل ایجاد شد، اما در زمان جنگ‌های داخلی فعالیت آن متوقف شد. این شرکت فقط در داخل کشور و بین ولایات، پرواز می‌کرد .
اداره هوانوردی ملکی می‌گوید که این شرکت بر اساس پیشنهاد این اداره و دستور رئیس جمهور، دوباره فعال می‌شود و به عنوان زیر مجموعه شرکت هوایی آریانا، فعالیت خواهد کرد .