صفحه نخست » افغانستان » نماینده جدید سرمنشی سازمان ملل برای افغانستان کارش را آغاز کرد
نماینده جدید سرمنشی سازمان ملل برای افغانستان کارش را آغاز کرد
افغانستانما: دفتر هیات معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) اعلام کرده که دیبورا لیونز، نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل برای افغانستان، کارش را آغاز کرده است .
بر اساس اعلامیهای که یوناما در صفحه رسمی فیسبوک خود منتشر کرده، خانم لیونز در هفته جاری کارش را آغاز کرده و تا زمانی که بتواند به کابل بیاید، از کانادا کار میکند .
خانم لیونز گفته که"من بسیار افتخار می کنم که در این زمان مهم برای افغانستان، در حمایت از مردم افغانستان و نهادهایی که برای صلح، حقوق بشر و رفاه فعالیت می نمایند، کار می کنم ."
او افزوده که "از آنجایی که کشور با چالش های بزرگی به شمول جنگ دوامدار و شیوع کوید ۱۹ و همچنان فرصت های بی نظیری چون مذاکرات صلح که امیدی به آینده ای روشن تر را ایجاد می نماید، روبرو است، من مشتاقانه منتظر هستم تا در روزهای آینده با همکاران ملل متحد در افغانستان کار نمایم. ملل متحد با مردم افغانستان به عنوان یک دوست وفادار باقی می ماند ."
دیبورا لیونز بجای تادامیچی یاماموتو، به عنوان نماینده ویژه سرمنشی سازمان ملل متحد و رئیس هیات یوناما در افغانستان تعیین شده است .
او پیش از این به عنوان سفیر کانادا در افغانستان کار کرده است .
