صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

دوشنبه ۲۰ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

امیر قطر: آماده‌ی گسترش همکاری ها با دولت افغانستان هستیم

امیر قطر: آماده‌ی گسترش همکاری ها با دولت افغانستان هستیم

محمداشرف غنی، رییس جمهور در دومین روز حضور خود در دوحه، پایتخت قطر با تمیم بین حمد آل‌ثانی، امیر این کشور دیدار کرد.
صدیق صدیقی، سخنگوی ریاست جمهوری گفته است که این دیدار پیش از چاشت روز سه‌شنبه، پانزدهم میزان در دیوان امیری کشور شاهی قطر انجام شده است.
به قول صدیقی، امیر قطر در دیدار با رییس جمهور غنی گفته است: «امیدوار هستیم که تلاش‌های مشترک مان به تامین صلح و ثبات پایدار در افغانستان کمک کند.»
در این دیدار دو طرف بر تقویت روابط دوجانبه، همکاری‌های اقتصادی، بررسی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان تأکید کرده‌اند.
امیر قطر گفته است که آماده‌ی گسترش همکاری‌ها با دولت افغانستان است.
رییس جمهور غنی در دیدار با امیر قطر از مهمان‌نوازی این کشور از هیأت بلندپایه دولتی و هیأت مذاکره‌کننده و نیز حمایت این کشور از صلح افغانستان ستایش کرده است.
قطر میزبان مذاکرات بین‌الافغانی است. این مذاکرات حدود سه هفته پیش در دوحه آغاز شد. محمداشرف غنی، روز دوشنبه در یک سفر غیرمنتظره به قطر رفت.
او تاکنون با هیأت مذاکره‌کننده دولت، مقامات قطری و زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه امریکا در امور صلح افغانستان دیدار کرده است.