صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

دوشنبه ۲۰ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

صالح: نوع راکت های شلیک شده بر شهر کابل در دهکده‌های شمالی یافت می‌شود

صالح: نوع راکت های شلیک شده بر شهر کابل در دهکده‌های شمالی یافت می‌شود

امرالله صالح معاون نخست ریاست جمهوری می‌گوید که نوع راکت‌های شلیک‌شده بر شهر کابل در دهکده‌های شمالی پیدا می‌شود.
آقای صالح روز یکشنبه دوم قوس با نشر گزارش‌های «شش‌ونیم» نوشته است: «در هماهنگی با ادارات ولایات هم‌جوار پیدا خواهیم کرد که شبکه‌های انتقال این مواد کی‌ها استند. نمی‌گذاریم که هیچ جنایت تروریست با گذشت زمان فراموش گردد.»
او گفته است که تلفات ناشی از راکت پراکنی شنبه 1 قوس به 10 نفر کشته و 51 نفر زخمی افزایش یافته است و نوشته است: «در حادثه دیروز ده تن از هموطنان مظلوم ما در شهر کابل، میلاد فارمسست[دواساز] ۲۲ ساله، شقایق ۲۰ ساله،  مشعل ۲۰ ساله،  فردوس ۲۳ ساله، یار محمد ۳۱ ساله، موسی ۲۵ ساله،  راز محمد ۳۰ ساله، بازمحمد  سن نامعلوم،  فاطمه ۱۹ ساله و یک نفر که هویتش  تثبیت نشده شهید شدند و ۵۱ نفر زخم برداشتند.»
بر اساس گزارش شش‌ونیم سه برادر که سربازان پولیس بودند نیز در انفجار ماین مقناطیسی در کابل کشته شدند.
معاون نخست رئیس جمهور تاکید دارد که برای پیشبرد بهتر میثاق امنیتی نظریات مردم را در لابلای شبکه‌های مجازی به دقت مورد ارزیابی قرار می‌دهد.
او با اشاره به این موضوع نوشته است:« بخاطر ناکامی دیروز حمایت از جلسات شش‌ونیم در تطبیق میثاق امنیتی در بیست و چهار ساعت گذشته از هشتاد درصد به چهل درصد کاهش پیدا کرده است. درین میان تعداد رکیک‌گویان از یک درصد به هشت درصد بالا رفته است. آنهایی‌که انتقاد کرده اند نیز تعداد شان به ۴۰ درصد بالا رفته است. حرف[های]تان را تحلیل می‌کنیم، می‌شنویم و عمل می‌کنیم.»
آقای صالح خاطر نشان ساخته که مردم از وی سوال‌های متعدد و مختلفی در مورد کارکردهای میثاق امنیتی و مشکلات امنیتی می پرسند، به همه آنان در گزارش شش‌ونیم پاسخی ندارد. اما وی تاکید کرده است:« آنچه انجام خواهد شد این است که هیچ یک ازین سوالات بی پاسخ نخواهد ماند.»
معاون رئیس جمهور نوشته است:« مدیریت تصفیه کابل بانک نیز عضویت جلسات شش‌ونیم را دریافت کرد. ازین به بعد جلسات شش‌ونیم در قسمت تثبیت جایداد مقروضان که حاضر به پرداخت باقیداری‌های خویش  نیستند و همچنان ردیابی آنعده از قرضداران که فراری اند دست به کار خواهد شد.» وی تاکید کرده است که عضویت مدیریت تفصیه کابل بانک درجلسات شش‌ونیم در شورای عالی حاکمیت قانون فیصله گردید.
او علاه می‌کند که در قضیه حمله بر دانشگاه کابل تحقیقات خوبی انجام شده و پیشرفت‌های خوبی صورت گرفته است.