صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

یکشنبه ۱۹ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

انفجار مقابل یک مکتب دخترانه در کابل؛ 25 کشته و بیش از 52 زخمی بر جای گذاشت

انفجار مقابل یک مکتب دخترانه در کابل؛  25 کشته و بیش از 52 زخمی بر جای گذاشت

یک موتر مملو از مواد انفجاری حوالی ساعت 4.5 عصر روز شنبه مقابل یک مکتب دخترانه در ناحیه سیزدهم شهر کابل منفجر شد که آمارهای ابتدایی حاکی از کشته شدن 25 تن و زخمی شدن 52 تن است.
طارق آرین سخنگوی وزارت امور داخله عصر روز شنبه 18 ثور گفت: «با تاسف از اثر رویداد تروریستی عصر امروز کابل تا اکنون ۲۵ تن شهید و ۵۲ تن مجروح که همه هموطنان ملکی ما هستند از ساحه انتقال شده است و این ارقام در حال تغییر است.»
به گفته آقای آرین انفجار حوالی ساعت چهارونیم به وقت محلی در نزدیک مکتب سیدالشهدای ‹شهرک اتفاق ‹ در منطقه دشت‌برچی رخ داده است.
ساکنان محل می‌‌گویند که صدای سه انفجار شنیده‌اند و بر اثر این انفجارها، شماری زیاد از دانش‌آموزان مکتب که همه دختران بودند، کشته و یا زخمی شده‌اند. گفته می‌شود موتربمب زمانی منفجر شد که دانش‌آموزان در حال ترک مکتب بودند.
تصاویری که در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است، نشان می‌دهد که چندین دانش‌آموز خرد سال دختر در اطراف مکتب به خاک و خون افتاده اند.
یکی از آموزگاران مکتب سیدالشهدا می‌گوید که نخست یک عراده موتر نوع کرولای بمب‌گذاری‌شده در دروازه‌ی یک کلینیک متصل به مکتب منفجر شده و به تعقیب آن دو انفجار دیگر نیز ناشی از ماین جاسازی شده بوده که هنگام فرار دانش‌آموزان رخ داده است.
فرد یا گروهی تا کنون مسئولیت این رویداد را بر عهده نگرفته است. اما محمد اشرف غنی رئیس جمهور و سرور دانش معاون دوم ریاست جمهوری این حمله را به گروه طالبان نسبت داده‌اند.
این حمله دقیق یک هفته بعد از حمله لوگر انجام شده است؛ در آن حمله نیز 24 دانش‌آموز که برای سپری کردن امتحان کانکور به لوگر امده بودند، هدف قرار گرفتند.
آن حمله را نیز فرد یا گروهی بر عهده نگرفت اما احمدضیا سراج، رئیس عمومی امنیت ملی روز شنبه در یک نشست خبری در کابل گفت که یکی از طراحان این حمله را دستگیر کرده‌اند که عضو گروه حقانی است.