صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

شنبه ۱۸ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

مسدود شدن مسیر کابل - غور از سوی باشندگان لعل و سرجنگل غور

مسدود شدن مسیر کابل - غور از سوی باشندگان لعل و سرجنگل غور

باشندگان ولسوالي لعل و سرجنگل غور از دو روز به اين طرف شاهراه کابل - غور را در واکنش به افزايش ناامني‌ها و مورد حمله قرار گرفتن افراد ملکي به روي رفت و آمد بسته‌اند.
عبدالحميد ناطقي، عضو شوراي ولايتي غور گفت: از روز (پنچشنبه، 6 جوزا) باشندگان ولسوالي لعل و سرجنگل با اگاهي دهي به نهادهاي امنيتي و مردمي در غور به رسم اعتراض شاهراه کابل - غور را بسته‌اند.
ناطقي مي‌افزايد باشندگان لعل و سرجنگل در اين شاهراه‌ها هر روز قرباني مي‌شوند و نهادهاي امنيتي هم طرحي اساسي تا کنون در اين باره ارايه نکرده‌اند و اين رويکرد مردم را مجبور به اين اقدام کرده است.
وي علاوه مي‌کند در ماه گذشته (ثور) هفت غير نظامي در بين راه در جلوي چشم خانواده‌هاي شان به رگبار بسته شدند ولي هيچ اقدامي تلافي‌جويانه از سوي نهادهاي امنيتي براي مهار تکرار اين حوادث صورت نگرفته است.
او همچنين مي‌گويد در زمستان سال گذشته نزديک به بيست تن از باشندگان لعل و سرجنگل بنابر به دلايللي نامعلومي به دست طالبان مدت‌ها اسير ماندند و در آخر هم در بدل پول آزاد شدند.
به گزارش خبرگزاري جمهور؛ او تصريح مي‌کند «شاهراه‌ها در خارج از مناطق تحت تصرف دولت عمدتا ناامن است ولي از دولت مي‌خواهيم براي تامين امنيت مسيرهاي داخل ولايت غور که در حال حاضر شاهراه مرگ براي باشندگان لعل سرجنگل شده است اقدام جدي روي دست بگيرد.»
اين عضو شوراي ولايتي در اخير تاکيد مي‌کند خيمه‌ها و اعتراضات مدني مردم تا کنون پابرجاست و تلاش‌ها براي يافتن يک راه حل و باز شدن مسير کابل -  غور با نهادهاي دولتي جريان دارد.
از سوي هم نجيب‌الله وفايي يک تن از جوانان باشنده لعل در گفتگو با خبرگزاري جمهور مي‌گويد: مردم به علت به تنگ آمدن از شدت ناامني‌ها در اين ولايت مسير کابل - غور را بستند و براي جلوگيري از ادامه اينگونه حوادث آماده هرگونه همکاري با نهادهاي امنيتي هستند.
به بيان وي اعتراض حق مدني مردم است و تا نرسيدن به يک نتيجه مطلوب ادامه خواهد داشت.
او اضافه مي‌کند روز گذشته همچنين برخي تش‌ها بين عابرين و معترضين در شاهراه به وجود آمدند که با پا درمياني بزرگان رفع شده و هيچ چالشي وجود ندارد. با اين حال، مقامات محلي غور براي گفتگو با معترضين به اين ولسوالي رفته‌اند.
زلمي کريمي، سخنگوي والي غور مي‌گويد: معاون والي به همراه تعدادي از برزگان به محل تضاهرات جهت شنيدن خواسته‌ها و پيشنهادات مردم رفته است.
او گفت تا کنون جزئياتي دقيقي از نتيجه اين گفتگوها در دست ندارد.