صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

چهارشنبه ۷ اسد ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

بنیاد انتخابات شفاف افغانستان (تیفا) می گوید که کمیسیون مستقل انتخابات برنامه ای مشخص برای اصلاحات و برگزاری انتخابات مجلس و شوراهای ولسوالی ندارد. نعیم ایوبزاده، رئیس تیفا روز شنبه 6 اسد . . .

یونس رهنورد رئیس ادارۀ اقتصاد هرات، در یک نشست خبری با ابراز خرسندی از مصرف خوب بودجۀ انکشافی این ولایت گفت که از آغاز سال مالی تاکنون، 43 درصد بودجۀ انکشافی هرات به مصرف رسیده است . . .

ارگ ریاست جمهوری در پی تشکیل "ائتلاف بزرگ ملی" اعلام کرد که حکومت وحدت ملی از برنامه ها، پیشنهادها و طرح های احزاب سیاسی، ائتلافها و فعالان جامعه مدنی که در مطابقت با قوانین نافذۀ کشور و آرزوهای مردم باشد، استقبال میکند. . .

مسئولان موسسه انتخابات آزاد و عادلانه افغانستان( فیفا) میگویند که کمیسیون انتخابات و کمیسیون شکایات انتخاباتی در سه ماه گذشته 28 مورد قوانین را نقض کرده اند. محمد نعیم اصغری مسئول برنامه های فیفا، روز پنجشنبه . . .

مالکان بیش 200 شرکت ساختمانی در اعتراض به آنچه عدم پرداخت هزینه های شان از سوی وزارت داخله می خوانند، هشدار می دهند که در صورت عدم پردخت پولشان از سوی وزارت، خودشان را آتش خواهند زد. . .

نیروهای ویژه امنیت ملی در عملیات بالای یک مدرسه دینی در ولسوالی اندر ولایت غزنی۳۶ نفر را که گمان می رود از اعضای گروه طالبان باشند، بازداشت کرده اند. گزارش شده که در جریان این عملیات مقاومتی صورت نگرفته است. . .

کمیسیون شکایات انتخاباتی می گوید که از شروع بررسی اسناد نامزدان انتخابات مجلس، 883 مورد شکایت در کمیسیون شکایات انتخاباتی ثبت شده که 200 مورد . . .

تیم ملی تکواندوی افغانستان با کسب دو مدال طلا و دو مدال برنز به کارش در رقابت های تکواندوی آزاد کوریای جنوبی پایان داد. محسن رضایی، احمد بخشی، شریف مرادی، رامش حسینی، فرزاد منصوری ...

صفحه نخست صفحه قبلی صفحه بعدی صفحه آخر