صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

چهارشنبه ۲۲ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

اعطای جایزه «تروفو» به بازیگر برنده اسکار

 اعطای جایزه «تروفو» به بازیگر برنده اسکار

جشنواره بين‌المللي فلم «جيفوني» ايتاليا مهم‌ترين جايزه سالانه خود را به «جولين مور» بازيگر برنده اسکار مي‌دهد. به نقل از هاليوود ريپورتر، «جولين مور» براي دريافت جايزه افتخاري «فرانسوا تروفو» از جشنواره بين‌المللي فلم «جيفوني» به کشور ايتاليا خواهد رفت، جايزه‌اي که پيش از اين به چهره‌هاي سرشناسي چون «عباس کيارستمي»، «ميکل‌انجلو آنتونيوني»، «باد اسپنسر»، «بن کينگزلي»، «ژان رنو»، «آلبرتو سوردي»، «ادوارد نورتون» و «آلن ريکمن» اعطاء شده است.
جشنواره فلم «جيفوني» ايتاليا يکي از بزرگترين رويدادهاي سينمايي جهان ويژه کودکان و نوجوانان است و هر ساله ميزبان هزاران نفر کودک و نوجوان از سراسر جهان است که براي آموختن درباره فلمسازي و قضاوت درباره فلم‌ها در قالب هيئت داوران به اين رويداد سينمايي مي‌آيند و فرصت ملاقات با ستاره‌هاي سينمايي را نيز پيدا مي‌کنند.
«فرانسوا تروفو» کارگردان نامدار موج نوي سينماي فرانسه نيز در سال 1982 از اين جشنواره ديدن کرد و چنان تحت تاثير قرار گرفت که در نامه‌اي نوشت: «در ميان تمامي جشنواره‌هاي سينمايي، جشنواره تيفوني از همه ضروري‌تر است».
 «جولين مور» بازيگر برنده اسکار آمريکايي که امسال به عنوان دريافت‌کننده جايزه سينمايي «تروفو» انتخاب شده است، سابقه همکاري با کارگردانان بزرگي چون «رابرت آلتمن»، «استيون اسپيلبرگ»، برادران «کوئن»، «پاول توماس اندرسون»، «گاس ون سنت» و «تاد هينس» دارد. «مور» علاوه بر کسب جايزه اسکار بازيگري براي فلم «هنوز آليس»، چهار بار ديگر براي بازي در فلم‌هاي «دور از بهشت» (2002)، «ساعت‌ها» (2002)، «پايان رابطه» (1999) و «شب‌هاي بوگي» (1997) نامزد اسکار شده است و براي بازي در فلم «تغيير بازي» (2012) موفق به کسي جايزه گلدن گلوب و امي نيز شده است. جهل‌وهفتمين جشنواره بين‌المللي فلم «جيفوني» از تاريخ 14 تا 22 جولاي در ايتاليا برگزار مي‌شود.