صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

چهارشنبه ۲۲ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

«جوکر» فلم «اسکورسیزی» معرفی شد

«جوکر» فلم «اسکورسیزی» معرفی شد

«هواکین فینکس» بازیگر آمریکایی؛ نقش «جوکر» را در فلم جدیدی که «مارتین اسکورسیزی» تهیه می‌کند، ایفا خواهد کرد.
«گاردین» نوشت: «هواکین فینکس» بازیگر نامزد اسکاری که در فلم‌هایی چون «گلادیاتور»، «سر به راه باش» و «تو هرگز واقعا اینجا نبودی» هنرنمایی کرده، ‌قرار است در پروژه‌ای سینمایی به کارگردانی «تاد فیلیپیس» و تهیه‌کنندگی «مارتین اسکورسیزی» نقش منفی داستان‌های «بتمن» را بازی کند.
فلم جدید کارگردان «خماری» در دهه ۱۹۸۰ اتفاق می‌افتد و گفته شده «فینکس» قرارداد بازی در نقش «جوکر» را امضا کرده اما کمپانی «برادران وارنر» هنوز رسما این خبر را تایید نکرده است. داستان این فلم درباره زمانی و مکانیِ متفاوت از داستان «جوکر» در فلم «جوخه انتحار» (با بازی «جرد لتو») رخ می‌دهد. شایعه‌هایی هم مبتنی بر بازی «لئوناردو دی‌کاپریو» در این نقش به گوش می‌رسید که ظاهرا بی‌اساس بوده و به نتیجه‌ای نرسید. «فینکس» پیش از این در نقش‌های «لکس لوتر» (بتمن علیه سوپرمن) و «دکتر استرنج» ایفای نقش کرده است.
هنوز تاریخی برای اکران فلم «جوکر» اعلام نشده است. «تاد فیلیپس» که آثاری چون «سگ‌های جنگ» و «هشت مایل» را در کارنامه‌اش دارد، ‌به عنوان کارگردان این پروژه سینمایی، روی فلمنامه این اثر هم کار می‌کند و اعلام شده پروژه مراحل پیش‌تولید را سپری می‌کند.
شخصیت «جوکر» تاکنون در دو مجموعه فلم «بتمن» ‌با بازی «جک نیکلسون» و «هیث لجر» و اخیرا در قسمت اول «جوخه انتحار» ظاهر شده است.