صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

پنجشنبه ۲۳ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

جشنواره سن سباستین ۷ فلم بخش رقابتی ۲۰۱۸ را معرفی کرد

جشنواره سن سباستین  ۷ فلم بخش رقابتی ۲۰۱۸ را معرفی کرد

جشنواره فلم سن‌سباستین با اعلام اسامی ۷ فلم از فلم‌های حاضر در بخش رقابتی ۲۰۱۸، یک گام دیگر جلو رفت.
والریا سارمینتو، مارکوس شلاینسر، بنجامین نایشتت و سیمون ژاکومه از جمله حاضران در بخش رقابتی جشنواره فلم سن سباستین ۲۰۱۸ هستند.
کلر دنی با فلم «زندگی رفیع»، کیم جی-وون با فلم «ایلانگ: دسته گرگ» و نائومی کاواسه با فلم «تصور» از جمله کارگردان‌هایی هستند که با فلم شان در میان هفت فلم اول از گروه فلم‌های حاضر در بخش رقابتی جشنواره سن سباستین برای دریافت صدف طلایی رقابت می‌کنند.
«کتاب سیاه» ساخته والریا سارمینتو از دیگر فلم‌هایی است که جمعه نامش در این فهرست اعلام شد.
مارکوس شلاینسر کارگردان اتریشی، بنجامین نیشتات کارگردان آرجانتینی و سیمون ژاکومه کارگردان سوییسی نیز با فلم های خود در این دوره جشنواره سن‌سباستین حضور دارند.
در حالی که بیشتر این فلم‌ها با مضمونی انسان‌گرایانه ساخته شده‌اند، حدود ۱۰ فلم دیگر انتظار می‌رود که برای حضور در بخش رقابتی معرفی شوند.
کلر دنی که با فلم «بگذار آفتاب بتابد» سال پیش برنده دو هفته کارگردان‌های جشنواره کن شده بود و نتوانست فلمش را امسال برای‌این جشنواره آماده کند، اکنون شاهد اکران فلمش «زندگی رفیع» در جشنواره سن‌سباستین خواهد بود. این فلم که نخستین فلم انگلیسی زبان وی و فلمی علمی-تخیلی است با بازی رابرت پتینسون ساخته شده است.
کیم جی-وون از نام‌های مطرح کره‌ای در سینمای بین‌المللی با فلم «ایلانگ: دسته گرگ» بازسازی انیمه جاپانی به همین نام نوشته مأمورو اوشی نویسنده «روح در صدف» در قالب فلم زنده نیز در این گروه جای دارد. این فلم درباره تاریخ کره است.
اسامی ۷ فلم‌ تاکنون پذیرفته شده برای بخش رقابتی جشنواره سن سباستین ۲۰۱۸ عبارت است از:
«آنجلو» ساخته مارکوس شلاینسر محصول اتریش و لوکزامبورگ
«کتاب سیاه» ساخته والریا سارمینتو محصول فرانسه و پرتغال
«زندگی رفیع» ساخته کلر دنی محصول فرانسه، آلمان، بریتانیا، پولند و آمریکا
«ایلانگ: دسته گرگ» ساخته کیم جی-وون محصول کوریای جنوبی
«بی گناه» ساخته سیمون ژاکومه محصول سوییس و آلمان
«روخو» ساخته بنجامین نیشتات محصول آرجانتین، فرانسه، آلمان، هلند و برازیل
«تصور» ساخته نائومی کاواسه محصول جاپان و فرانسه
جشنواره بین‌المللی فلم سن‌سباستین که هر سال در شهر سن سباستین اسپانیا برگزار می‌شود، جایزه اصلی خود را با نام صدف طلایی به بهترین فلم اهدا می‌‎کند.
این جشنواره که فعالیت خود را از سال ۱۹۵۳ آغاز کرده هر سال ۲۰۰ تا ۲۵۰ فلم از کشورهای مختلف جهان را به نمایش در می‌آورد.
پیشتر اعلام شد امسال در این جشنواره از هیروکازو کورئیدا کارگردان نویسنده جاپانی سازنده «دله‌دزدها» برنده نخل طلای کن ۲۰۱۸، با اهدای جایزه دونوستیا تقدیر می‌شود. این جایزه از سال ۱۹۸۶ ایجاد شده و اکنون برای نخستین بار به یک چهره آسیایی اهدا می‌شود.
شصت و ششمین دوره‌این جشنواره از جمعه ۲۱ سپتمبر تا شنبه ۲۹ سپتمبر امسال برگزار می‌شود.