صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۲۴ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

مجسمه اسکار به حراج گذاشته می‌شود

مجسمه اسکار  به حراج گذاشته می‌شود

۲ مجسمه اسکار بهترین فلم، متعلق به فلم‌های «شورش در کشتی بونتی» (۱۹۳۵) و «قرارداد شرافتمندانه» (۱۹۴۷) برای فروش در یک حراج نادر  قرار داده می‌شوند.
به نقل از آسوشیتدپرس، ۲ مجسمه اسکار بهترین فلم، متعلق به فلم‌های «شورش در کشتی بونتی» (۱۹۳۵) و «قرارداد شرافتمندانه» (۱۹۴۷) برای فروش در یک حراج نادر  قرار داده می‌شوند.
خانه حراج Profiles in History روز دوشنبه ۱۹ نوامبر (۲۸ عقرب) اعلام کرد مجسمه‌های اسکار بهترین فلم، متعلق به فلم‌های  «شورش در کشتی بونتی» و «قرارداد شرافتمندانه» از روز ۱۱ دسمبر در لس آنجلس به مزایده گذاشته می‌شوند.
پیش‌بینی می‌شود تندیس اسکار بهترین فلم، متعلق به فلم «شورش در کشتی بونتی» بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دالر به فروش برود. این تندیس در سال ۱۹۳۶ توسط فرانک کاپرا کارگردان مطرح سینما به ایروینگ جی تالبرگ تهیه‌کننده فلم «شورش در کشتی بونتی» در هتل بالتیمور کالیفرنیا اهدا شد. آن هم زمانی که از عمر آکادمی اسکار چیزی کمتر از ۱۰ سال می‌گذشت.
این مجسمه برای اولین بار است که توسط خانواده تالبرگ برای فروش گذاشته می‌شود،  تالبرگ یکی از غول‌های سال‌های اولیه هالیوود بود.
تندیس اسکار بهترین فلم مربوط به فلم «قرارداد شرافتمندانه» محصول ۱۹۴۷ با بازی گریگوری پک نیز پیش‌بینی می‌شود بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار دالر فروخته شود. 
همچنین جایزه اسکار بهترین طراحی صحنه متعلق به هانس درایر در فلم «سانست بلوار» و جایزه گلدن گلوب بهترین بازیگر زن در بخش درام متعلق به گلوریا سوانسون در فلم «سانست بلوار» به همراه سایر جوایز تاریخی این فلم در ماه دسمبر در این حراج به مزایده گذاشته می‌شود.
حراج مجسمه‌های اسکار کار رایج و معمولی نیست به این دلیل که برندگان جایزه اسکار یا وارثان آن‌ها طبق قانون از سال ۱۹۵۱ به بعد در صورت قصد فروش مجسمه باید این تندیس را به قیمت ۱ دالر به خود آکادمی اسکار بفروشند. آکادمی اسکار در این مورد قویا معتقد است که اسکار را نباید خرید بلکه باید آن را کسب کرد.
با این حال گاهی اوقات، اسکارهای پیش از سال ۱۹۵۱ با قیمت‌های هنگفتی به فروش می‌رود.
یکی از این تندیس‌های به فروش رفته مربوط به اسکار دیوید سلزنیک برای فلم «بربادرفته» بوده است که توسط مایکل جکسون خواننده فقید آمریکایی به قیمت ۱.۵ میلیون دالر در سال ۱۹۹۹ خریداری شد.
در سال ۲۰۱۱ نیز مجسمه اسکار بهترین فلم‌نامه مربوط به اورسن ولز در فلم «همشهری کین» به قیمت ۸۵۶۵۴۲ دالر فروخته شد.
یکی دیگر از حراج‌های تندیس اسکار مربوط به سال ۲۰۱۴ و مجسمه اسکار بهترین بازیگر نقش اول جیمز کاگنی در فلم «یانکی دودل دندی» است که برای فروش با قیمت حداقل ۸۰۰ هزار دالر گذاشته شده بود اما خریداری پیدا نکرد.