صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۲۴ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

ادامه روایت فینچر از «شبکه اجتماعی»

ادامه روایت فینچر از «شبکه اجتماعی»

آرون سورکین که برای نوشتن فلم‌نامه فلم «شبکه اجتماعی» به کارگردانی دیوید فینچر موفق به کسب جایزه اسکار شد، گفت قرار است این فلم ادامه‌ای هم داشته باشد.
به نقل از هالیوود ریپورتر، آرون سورکین فلم‌نامه‌نویس برنده جایزه اسکار برای فلمی درباره شبکه اجتماعی و فیس بوک در سال ۲۰۱۰، افشا کرد که تهیه‌کننده فلم قصد دارد ادامه‌ای بر آن بسازد.
این نویسنده در ویدیویی که از خودش منتشر کرد آشکار ساخت فکر می‌کند ممکن است فلم بسیار موفقی که دیوید فینچر در سال ۲۰۱۰ ساخت، ادامه پیدا کند.
وی یادآوری کرد تنها فردی نیست که چنین فکری دارد و اسکات رودین تهیه‌کننده «شبکه اجتماعی» نیز چنین نظری دارد. وی گفت: من از او بیش از یک ایمیل دریافت کردم که در آن به این اشاره داشت که آیا وقتش نیست ادامه‌ای برای این فلم ساخته شود؟
با این حال فیس بوک به تازگی در مرکز مشکلات عدیده‌ای قرار گرفته و مارک زاکربرگ مدیرعامل آن که در این فلم جسی آیزنبرگ نقش او را ایفا کرده بود و شریل سندبرگ از دیگر مدیران این شبکه اجتماعی از سوی این کمپانی برای عدم مراقبت از اطلاعات شخصی کاربران زیر سوال رفته‌اند. این کمپانی برای مشکلات دیگری هم در فشار قرار گرفته که از رسوایی ایجاد شده برای اطلاعات تحلیلی کمبریج تا تشویق خشونت‌های سیاسی در مکان‌هایی مثل میانمار را دربرمی‌گیرد. این تازه در حالی است که نقش این شبکه اجتماعی را در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال ۲۰۱۶ نادیده بگیریم.
«شبکه اجتماعی» فلمی درام به کارگردانی دیوید فینچر محصول سال ۲۰۱۰ است که درباره ایجاد شبکه اجتماعی فیس بوک و زندگی مارک زاکربرگ خالق این سایت، در اینترنت و بر اساس کتابی با نام «میلیاردرهای تصادفی» نوشته بن مزریک ساخته شده است.
این فلم سال ۲۰۱۱ در هشتاد و سومین دوره مراسم اسکار برنده جایزه اسکار بهترین فلم‌نامه اقتباسی، جایزه اسکار برای بهترین تدوین فلم و بهترین موسیقی اوریجینال شد.