صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۲۴ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

فلم وودی آلن باوجود تحریم «آمازون» در دنیا دیده می‌شود

فلم وودی آلن باوجود تحریم «آمازون» در دنیا دیده می‌شود

فلم جدید وودی آلن که آمازون از اکران آن خودداری کرد، اکنون در اسپانیا، آلمان، اتریش و دیگر نقاط دنیا دیده می‌شود.
به نقل از نیویورک تایمز، «یک روز بارانی در نیویورک» جدیدترین ساخته وودی آلن که از سوی آمازون از برنامه اکران کنار گذاشته شد، در بازارهای بزرگ دنیا به نمایش درمی‌آید.
در حالی که ایتالیا چند روز پیش اعلام کرد این فلم را اکران می‌کند و احتمال زیاد در جشنواره ونیز نیز فلم نمایش داده می‌شود، اکنون اعلام شده اروپا، آمریکای جنوبی و آسیا نیز این فلم را به نمایش درمی‌آورند.
«لاکی رِد» توزیع کننده ایتالیایی روز دوشنبه اعلام کرد این فلم را در ایتالیا از ۳ اکتبر اکران می‌کند و اکنون اعلام شده اسپانیا نیز از ۴ اکتبر این فلم را به نمایش درمی‌آورد.
«فلم ولت» نیز فلم را در آلمان و اتریش روی پرده می‌برد. همین توزیع کننده فلم را در اروپا، چین، ژاپن، کره جنوبی، روسیه و آمریکای جنوبی نیز توزیع می‌کند.
روزنامه‌های ایتالیایی اعلام کردند فرانسه، هلند و بلژیک نیز به زودی شاهد نمایش این فلم خواهند بود.
وودی آلن از سوی آمازون که توزیع‌کننده فلم بود در آمریکا کنار گذاشته شد و چهار قراردادی که با این کمپانی داشت نیز لغو شد و همه این‌ها برای تکرار ادعای دختر خوانده وی بود که مدعی بود پدرخوانده‌اش در ۷ سالگی او را آزار داده است. دو دادگاه مستقل بیست سال پیش و در زمان مطرح شدن این ادعا بی‌گناهی آلن را تأیید کرده بودند.
در حالی که چندی پیش وودی آلن علیه آمازون شکایت کرد، ماه پیش این کمپانی تصمیم خود را عادلانه خواند.
آلن در حال تدارک ساخت فلم بعدی‌اش در اسپانیا است. کمپانی «مدیاپرو» که در بارسلونا مستقر است و پیشتر به ساخته شدن فلم «ویکی کریستینا بارسلونا» و «نیمه شب در پاریس» کمک کرده بود، در ساخت فلم جدید آلن با وی همراهی می‌کند.