صاحب امتیاز: محمد رضا هویدا

مدیر مسوول: محمد هدایت

سر دبیر: حفیظ الله زکی

جمعه ۲۴ میزان ۱۴۰۵

دانلود صفحات امروز روزنامه: 1 2 3 4 5 6 7 8

کن لوچ در جشنواره فلم «پالما» تجلیل می‌شود

کن لوچ در جشنواره فلم «پالما» تجلیل می‌شود

کن لوچ با دریافت جایزه یک عمر دستاورد هنری در جشنواره فلم «پالما» ۲۰۱۹ در اسپانیا تجلیل می‌شود.
به نقل از آسوشیتدپرس، کن لوچ کارگردان سرشناس بریتانیایی جایزه استاد سینما را برای یک عمر دستاورد هنری از نهمین جشنواره فلم «پالما»  دریافت می‌کند.
این جشنواره که با نام «آتلانتیدا فلم فِست» برگزار می‌شود هر سال در اولین هفته ماه جولای در پالما میزبان سینمادوستان است.
این جایزه در مراسم افتتاحیه این جشنواره در «بِلوِر کاسل» به این فلم‌ساز اهدا می‌شود. گای همیلتون، ونسا ردگریو و رولند جافه قبلاً با این جایزه تجلیل شده بودند.
فرناندو لئون د آرانوئا کارگردان اسپانیایی این جایزه را به کن لوچ تقدیم می‌کند.
در عین حال در این جشنواره فلم «قوش» که در سال ۱۹۶۹ موجب شهرت لوچ شد به نمایش درمی‌آید. این فلم امسال ۵۰ ساله و به عنوان یکی از مهم‌ترین فلم‌های تاریخ سینمای بریتانیا شناخته می‌شود.
«قوش» دومین ساخته سینمایی لوچ، با اقتباس از رمان «یک قوش برای یک نابکار» اثر بری هاینز (۱۹۶۸) ساخته شد. این فلم توسط انستیتوی فلم بریتانیا در رتبه هفتم ۱۰ فلم برتر قرار گرفته است. گاردین نیز این فلم را در فهرست «یک‌هزار فلمی که پیش از مرگ باید ببینید، قرار داده است.
این فلم که روایتگر ماجرای یاس‌آور نوجوانی نحیف با خانواده‌ای نابهنجار است و زندگی تیره و تار مردم نواحی صنعتی شمال انگلستان را به تصویر می‌کشد، در سال ۱۹۷۰ موفق به کسب گوی بلورین جشنواره بین‌المللی فلم کارلووی واری شد.
کن لوچ ۸۲ ساله ۲ بار موفق به دریافت نخل طلای جشنواره فلم کن شده است؛ یک بار در سال ۲۰۰۶ برای فلم «بادی که کشتزار جو را تکان می‌دهد» و یک بار در سال ۲۰۱۶ برای فلم «من، دانیل بلیک».
جدیدترین فلم وی با عنوان «ببخشید جا ماندی» در بخش رقابتی جشنواره فلم کن امسال به نمایش درآمد. او در این فلم با انتقاد از سیاستمدارانی چون اد میلیبند و تونی بلر آنها را حامیان کاپیتالیسم خواند و گفت نتیجه کار آنها افزایش بی‌امنیتی شغلی در جامعه است.